+31 (0)88 358 37 41
Bij Triora zijn er nauwelijks tot geen wachtlijsten

Wachttijden

Bij Triora zijn er nauwelijks tot geen wachtlijsten. Graag houden wij u op de hoogte van de meest actuele aanmeld- en behandelwachttijden (in weken).

Onze wachttijden op de website worden gepubliceerd volgens de regelingen van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Over deze regelingen kunt u meer lezen op www.nza.nl. De wachttijden kunnen verschillen per vestiging. De wachttijden zijn niet afhankelijk van uw diagnose, verzekering of verzekeraar.

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 12 april 2018.

Wachttijden Noord-Holland

Locatie Wachttijd aanmelding Wachttijd behandeling
Amsterdam (polikliniek Triora) 1 week 0 weken
Haarlem (polikliniek Triora) 1 week 0 weken

Wachttijden Zuid-Holland

Locatie Wachttijd aanmelding Wachttijd behandeling
Den Haag (kliniek Triora) 1 week 2 weken
Den Haag (polikliniek Triora) 1 week 0 weken
Rotterdam (polikliniek Triora) 1 week 0 weken 

Uitleg wachttijden

Aanmelden

De aanmeldingswachttijd is de periode tussen het moment dat met u een afspraak voor het intakegesprek op één van onze vestigingen wordt gemaakt, en de datum waarop het intakegesprek plaatsvindt. De aanmeldingswachttijd komt tot stand op basis van de actuele ruimte in de agenda op het moment van het bijwerken van de informatie. De actuele stand van zaken kan afwijken. Aan de weergegeven wachttijden kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Behandelen

Behandelen staat voor de behandelingswachttijd. Dit is de termijn waarbinnen uw behandeling start. Dit hoort u in het laatste intakegesprek, ook wel adviesgesprek genoemd. De behandelingswachttijd komt tot stand door terug  te kijken naar de voorgaande 2 maanden. Hierdoor komen de wachttijden die u op de website  ziet niet altijd overeen met de werkelijkheid. Aan de weergegeven wachttijden kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Wachtlijstbemiddeling

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met ons, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. U bent niet verplicht behandeling te volgen in uw eigen woonplaats. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de zogenaamde 'treeknormen').'Ik vond het eigenlijk gewoon prettig dat ik eigenlijk gewoon een soort reset kreeg in mijn normale gedrag.'

- Ben

Bekijk mijn verhaal
'Ik ben er weer. Ik doe weer mee. En dat is het grootste cadeau wat ik eigenlijk mezelf heb kunnen geven.'

- Toos

Bekijk mijn verhaal
'Ik wilde gewoon mezelf kunnen zijn en niet een verslaving die voor mij bepaalt hoe ik me gedraag.'

- Wouter

Bekijk mijn verhaal


'8.5 tevredenheid'

- Onze patiënten op

Zorgkaart Nederland

Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

Triora model
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Dichtbij huis in een rustige bosrijke omgeving