Rotterdam Wijnhaven polikliniek

Voor onze verslavingszorg kun je ook terecht in Rotterdam. Voor mensen in de Rotterdamse regio bieden wij ambulante poliklinische zorg bij verslaving. De polikliniek van Triora in Rotterdam is gevestigd aan de Wijnhaven 110.


 

Triora Rotterdam

De polikliniek ligt centraal in het stadscentrum van Rotterdam, vlakbij Blaak en de Coolsingel. Je bezoekt de polikliniek voor individuele gesprekken en gaat na de gespreken terug naar jouw eigen woon- en werksituatie. De geleerde vaardigheden breng je direct in praktijk. Jouw herstelproces wordt ondersteunt door kennis te maken met de zelfhulp. Het bezoeken van zelfhulpgroepen is een verplicht onderdeel van onze behandeling. Het Triora Model besteedt ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Voor nazorggesprekken, na opname in onze kliniek in Den Haag, kun je ook terecht in Rotterdam.

Aanmelden verslavingszorg Triora Rotterdam

Indien je last heeft van een verslaving aan alcohol, drugs, gamen of gokken en woont in de Rotterdamse regio kun je je direct aanmelden voor onze verslavingszorg. Na je aanmelding bellen we je binnen 48 uur (op werkdagen) voor een oriënterend kennismakingsgesprek. Na het oriënterend gesprek hoor je of Triora voor jou de meest geschikte behandeling is en volgt er eventueel een intake op locatie in Den Haag. Voor onze verslavingszorg in Rotterdam zijn nauwelijks wachttijden.