contact
Wij helpen u graag met uw eerste stap naar een nuchter en clean bestaan

Contact

Bent u geïnteresseerd? Heeft u een vraag, opmerking of wilt u graag een vrijblijvend gesprek? Aarzel niet en bel of vul het onderstaande formulier in. We kijken dan samen met u of Triora ook voor u een passende oplossing biedt.
Bent u op zoek naar een baan of stageplek? Informatie over vacatures of stages.

Contactformulier

Stel hieronder uw vraag of stuur ons uw opmerking. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden
Uw aanvraag wordt verstuurd.

Verslavingsexpert

Vul ons formulier in en een van de professionals uit ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Triora

Monsterseweg 65
2553 RH Den Haag
T: 088-358 37 41 
F: 088-358 40 41

De kliniek van Triora is op Monsterseweg 194. Intakegesprekken en poliklinische afspraken zijn op Monsterseweg 65.

Wat gebeurt er na mijn aanmelding?

  • 1. U ontvangt een bevestigingsmail van uw aanmelding met daarin een link naar ons intakeformulier. Het zou fijn zijn als u de vragen op dit intakeformulier alvast invult. Dat helpt om het telefoongesprek (zie punt 2) snel en soepel te laten verlopen.
  • 2. Na uw aanmelding bellen wij u uiterlijk de eerstvolgende werkdag, voor een oriënterend kennismakingsgesprek. Dit is een eerste telefonische kennismaking. U kunt allerlei vragen over Triora stellen. Wij stellen u ook vragen en vertellen over de mogelijkheden die Triora u kan bieden. De mogelijke vervolgstap is een uitnodiging voor een intakegesprek op onze locatie in Den Haag.
  • 3. Tijdens het intakegesprek bespreken we met u of Triora voor u de meest geschikte behandeling is. Het kan zijn dat er ook een uitgebreide vragenlijst aan u wordt voorgelegd. We verzoeken u om in dit gesprek clean en nuchter te zijn. Als u dat prettig vindt kunt u uw partner of een ander familielid naar het gesprek meenemen. Na de intake bespreken wij binnen Triora of u inderdaad het best geholpen wordt bij ons. Binnen 2 dagen bellen we u met de conclusie.
  • 4. Als regel kunt u snel in behandeling. Triora heeft nauwelijks wachtlijsten. We maken met u een afspraak over de datum van aanvang van uw behandeling.
    Om de kosten van de behandeling bij de verzekering te kunnen declareren, is het noodzakelijk dat u een verwijsbrief krijgt van uw huisarts. We verzoeken u om dat vóór het intakegesprek te regelen.