Behandeling Wachttijden
Wij hebben nauwelijks wachtlijsten

Aanmelden

Vanwege drukte kan het verwerken van uw aanmelding iets langer duren dan u van ons gewend bent. Wij trachten uw aanmelding binnen twee werkweken (tien werkdagen) in behandeling te nemen.

Hier kunt u zich vrijblijvend aanmelden voor Triora. Wij hebben doorgaans korte wachtlijsten. Als u wilt weten of Triora geschikt is voor u kunt u eerst de zelftest invullen. De antwoorden op de vragen geven een indicatie of Triora mogelijk een geschikte behandeling voor u is.

Wij kunnen uw aanmelding pas in behandeling nemen als wij uw geldige verwijsbrief hebben ontvangen. U kunt uzelf alleen aanmelden door een digitale kopie (foto / scan / pdf) toe te voegen bij dit aanmeldformulier.
(max 300 tekens)
* Verplichte velden
Uw aanvraag wordt verstuurd.

Verslavingsexpert

Vul ons formulier in en een van de professionals uit ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.

 

Verschil klinische of poliklinische behandeling

Wanneer u een voorkeur heeft voor een klinische of poliklinische behandeling, dan verzoeken wij u deze door te geven via het aanmeldformulier. Vermeld alstublieft in het opmerkingenveld de reden voor uw voorkeur. Als u geen voorkeur heeft, vult u niks in.

Bij een klinische behandeling wordt u gemiddeld zeven weken opgenomen in de kliniek in Den Haag. Een poliklinische behandeling biedt u doorgaans tien gesprekken met een behandelaar op afspraak in Rotterdam of Den Haag. Het volgen van een behandeling in één van onze poliklinieken is niet voor iedereen geschikt. Het intaketeam van Triora zal uw voorkeur meenemen tijdens de telefonische screening en de intake op locatie. Na de intake beslist de indicatiecommissie welke behandeling het beste past bij uw hulpvraag en koppelt de zorgcoördinator dit aan u terug. 

Wat gebeurt er na mijn aanmelding?

 • 1. Bevestigingsmail
  U ontvangt een bevestigingsmail van uw aanmelding met daarin een kopie van de informatie die u aan ons verstrekt heeft. Om de kosten van de behandeling bij de verzekering te kunnen declareren, is het noodzakelijk dat u een verwijsbrief krijgt van uw huisarts en deze bijvoegt in het aanmeldformulier.
 • 2. Wij trachten uw aanmelding binnen 3 tot 5 werkdagen in behandeling te nemen Na uw aanmelding bellen wij u  voor een oriënterend kennismakingsgesprek (wij bellen met een anoniem nummer). Dit is een eerste telefonische vrijblijvende kennismaking. U kunt allerlei vragen over Triora stellen. Wij stellen u ook vragen en vertellen over de mogelijkheden die Triora u kan bieden. De mogelijke vervolgstap is een uitnodiging voor een intakegesprek op onze locatie in Den Haag. Wij zullen u bellen met een afgeschermd / anoniem nummer. Houdt u hier alstublieft rekening mee.
 • 3. Intakegesprek
  Tijdens het intakegesprek bespreken we met u of Triora voor u de meest geschikte behandeling is. Het kan zijn dat er ook een uitgebreide vragenlijst aan u wordt voorgelegd. We verzoeken u om in dit gesprek clean en nuchter te zijn. Als u dat prettig vindt kunt u uw partner of een ander familielid naar het gesprek meenemen. Na de intake bespreken wij binnen Triora of u inderdaad het best geholpen wordt bij ons. Binnen een aantal dagen bellen we u met de conclusie.
 • 4. Behandeling kan snel: doorgaans korte wachtlijsten
  In de regel kunt u snel in behandeling. Triora heeft doorgaans korte wachtlijsten. We maken met u een afspraak over de datum van aanvang van uw behandeling. Het kan zijn dat u geconfronteerd wordt met een wachtlijst indien u geindiceerd wordt voor een klinische detoxificatie om deze uitgevoerd wordt door een collega afdeling binnen onze organisatie.
   

 


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
 • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
 • Nauwelijks wachttijden
 • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem