Wij hebben nauwelijks wachtlijsten

Aanmelden

Hier kunt u zich vrijblijvend aanmelden voor Triora. Wij hebben nauwelijks wachtlijsten. Als u wilt weten of Triora geschikt is voor u kunt u eerst de zelftest invullen. De antwoorden op de vragen geven een indicatie of Triora een geschikte behandeling voor u is.

Wij gaan pas met uw aanmelding aan de slag wanneer we uw verwijsbrief in goede orde hebben ontvangen. U kunt alleen digitaal aanmelden met een scan/foto van uw verwijsbrief.
(max 300 tekens)
* Verplichte velden
Uw aanvraag wordt verstuurd.

Verslavingsexpert

Vul ons formulier in en een van de professionals uit ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Vanaf 1 januari 2020 zal de kliniek en de omgeving rondom de kliniek volledig rookvrij zijn. 

Verschil klinische of poliklinische behandeling

Wanneer u een voorkeur heeft voor een klinische of poliklinische behandeling, dan verzoeken wij u deze door te geven via het aanmeldformulier. Vermeld alstublieft in het opmerkingenveld de reden voor uw voorkeur. Als u geen voorkeur heeft, vult u niks in.

Bij een klinische behandeling wordt u gemiddeld zeven weken opgenomen in de kliniek in Den Haag. Een poliklinische behandeling biedt u doorgaans tien gesprekken met een behandelaar op afspraak in Rotterdam of Den Haag. Het volgen van een behandeling in één van onze poliklinieken is niet voor iedereen geschikt. Het intaketeam van Triora zal uw voorkeur meenemen tijdens de telefonische screening en de intake op locatie. Na de intake beslist de indicatiecommissie welke behandeling het beste past bij uw hulpvraag en koppelt de teamcoördinator dit aan u terug. 

Wat gebeurt er na mijn aanmelding?

 • 1. Bevestigingsmail
  U ontvangt een bevestigingsmail van uw aanmelding met daarin een kopie van de informatie die u aan ons verstrekt heeft. 
 • 2. Wij bellen u op werkdagen binnen 48 uur 
  Na uw aanmelding bellen wij u uiterlijk de eerstvolgende werkdag, voor een oriënterend kennismakingsgesprek. Dit is een eerste telefonische kennismaking. U kunt allerlei vragen over Triora stellen. Wij stellen u ook vragen en vertellen over de mogelijkheden die Triora u kan bieden. De mogelijke vervolgstap is een uitnodiging voor een intakegesprek op onze locatie in Den Haag.
 • 3. Intakegesprek
  Tijdens het intakegesprek bespreken we met u of Triora voor u de meest geschikte behandeling is. Het kan zijn dat er ook een uitgebreide vragenlijst aan u wordt voorgelegd. We verzoeken u om in dit gesprek clean en nuchter te zijn. Als u dat prettig vindt kunt u uw partner of een ander familielid naar het gesprek meenemen. Na de intake bespreken wij binnen Triora of u inderdaad het best geholpen wordt bij ons. Binnen 2 dagen bellen we u met de conclusie.
 • 4. Behandeling kan snel; nauwelijks wachtlijsten
  Als regel kunt u snel in behandeling. Triora heeft nauwelijks wachtlijsten. We maken met u een afspraak over de datum van aanvang van uw behandeling.
  Om de kosten van de behandeling bij de verzekering te kunnen declareren, is het noodzakelijk dat u een verwijsbrief krijgt van uw huisarts en bijvoegt in het aanmeldformulier.

 


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

Triora model
 • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
 • Nauwelijks wachttijden
 • Dichtbij huis in een rustige bosrijke omgeving