+31 (0)88 358 37 41
Wij hebben nauwelijks wachtlijsten

Aanmelden

Hier kunt u zich vrijblijvend aanmelden voor Triora. Wij hebben nauwelijks wachtlijsten. Als u wilt weten of Triora geschikt is voor u kijk dan op de pagina Verslaving: Triora helpt.
U ontvangt een bevestiging van deze aanmelding op het door u ingevulde e-mailadres.

(max 300 tekens)

Wat gebeurt er na mijn aanmelding?

 • 1.    Bevestigingsmail
  U ontvangt een bevestigingsmail van uw aanmelding met daarin een link naar ons intakeformulier. Het zou fijn zijn als u de vragen op dit intakeformulier alvast invult. Dat helpt om het telefoongesprek (zie punt 2) snel en soepel te laten verlopen.
 • 2.    Wij bellen u op werkdagen binnen 48 uur 
  Na uw aanmelding bellen wij u uiterlijk de eerstvolgende werkdag, voor een oriënterend kennismakingsgesprek. Dit is een eerste telefonische kennismaking. U kunt allerlei vragen over Triora stellen. Wij stellen u ook vragen en vertellen over de mogelijkheden die Triora u kan bieden. De mogelijke vervolgstap is een uitnodiging voor een intakegesprek op onze locatie in Den Haag.
 • 3. Intakegesprek
  Tijdens het intakegesprek bespreken we met u of Triora voor u de meest geschikte behandeling is. Het kan zijn dat er ook een uitgebreide vragenlijst aan u wordt voorgelegd. We verzoeken u om in dit gesprek clean en nuchter te zijn. Als u dat prettig vindt kunt u uw partner of een ander familielid naar het gesprek meenemen. Na de intake bespreken wij binnen Triora of u inderdaad het best geholpen wordt bij ons. Binnen 2 dagen bellen we u met de conclusie.
 • 4. Behandeling kan snel; nauwelijks wachtlijsten
  Als regel kunt u snel in behandeling. Triora heeft nauwelijks wachtlijsten. We maken met u een afspraak over de datum van aanvang van uw behandeling.
  Om de kosten van de behandeling bij de verzekering te kunnen declareren, is het noodzakelijk dat u een verwijsbrief krijgt van uw huisarts. We verzoeken u om dat vóór het intakegesprek te regelen.

 


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

Triora model
 • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
 • Nauwelijks wachttijden
 • Dichtbij huis in een rustige bosrijke omgeving