Den Haag Monsterseweg kliniek

Onze moderne verslavingskliniek ligt in een rustige, bosrijke omgeving, vlak bij het strand in Den Haag en is gevestigd op landgoed Ockenrode. Wij bieden een intensieve klinische behandeling van 7 weken voor mensen met een verslaving.

Wat biedt de Triora kliniek?

De kliniek heeft 41 eenpersoonskamers. Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche en toilet, een luxe boxspring, klimaatbeheersing en beschikken over internettoegang. Kamers voor mensen met een handicap zijn ook beschikbaar.


Welke faciliteiten heeft de kliniek?

Het sport- en trainingsprogramma: de modules ''Wakker Worden'' en Yoga, volg je in de moduleruimte. Tijdensde loopgroep maak je een wandeling op het strand, door de duinen of door de bosrijke omgeving nabij de kliniek. Dagelijks geniet je gezamenlijk van ontbijt, lunch en diner in het restaurant. In een van de twee woonkamers kun je ontspannen, huiswerk maken en bezoek ontvangen. In de woonkamer heb je ook de mogelijkheid om televisie te kijken.

Behandeling volgens het Triora Model

Wij werken met het Triora Model. Het Triora Model helpt je grip te krijgen op je leven en brengt een verslavingsvrij bestaan binnen bereik. Je bent zelf degene die de keuzes maakt.