Behandeling
Ervaringsverhalen over verslaving

Ervaringen

Hier staan ervaringsverhalen over verslaving. Mensen als u en ik met als bijzonderheid dat ze te maken hebben met verslaving. Zij vertellen over hoe zij clean werden en hun weg naar herstel. Verhalen over vallen en opstaan. Hoe zij grip kregen op en weer zin kregen in hun leven, zonder gebruik van verslavende middelen.

Items:
Behandeling Mirage Model 383X277 DSC 2603.JPG

Michel Odufré

Michel is verslaafd en medebedenker van het Triora Model. Hij vertelt over zijn verslaving aan blowen en middelen. Michel zet zijn kennis nu in bij Triora.

Bekijk deze ervaring
Chris verslaving

Chris

Chris vond het moeilijk om zich over te geven aan zijn alcohol- en cocaïneverslaving. Hij vond zichzelf niet verslaafd. In de kliniek aanvaarde hij hulp.

Bekijk deze ervaring
Toos experiencias header 2000x510

Toos

Toos vertelt over dankbaarheid. De 'herstelcadeautjes' die ze kreeg na haar opname in de kliniek. Toos kan weer genieten van een leven zonder alcohol.

Bekijk deze ervaring
Ted over het juiste pad 383 277

Ted

Ted is verslaafd aan alcohol. Hij heeft 40 jaar gedronken. In de kliniek is hij goed opgevangen en heeft hij afscheid genomen van alcohol.

Bekijk deze ervaring
Ben

Ben

Ben leefde als een 'rock 'n rol' ster en alcohol- en drugsgebruik was niet meer dan normaal. Het gebruik werd problematisch en Ben liet zich opnemen.

Bekijk deze ervaring
Wouter verslaafd aan alcohol

Wouter

Wouter is verslaafd aan alcohol: “Het begon met alcohol”, later kwam daar ook verslaving aan drugs en gokken bij. Hij vertelt zijn verhaal in de video.

Bekijk deze ervaring
Manon de Bie.JPG

Manon

De partner van Manon is verslaafd en werd behandeld bij Triora. Zelf heeft Manon ook hulp gekregen, ze heeft het volledige familieprogramma doorlopen.

Bekijk deze ervaring
Marco nieuw

Marco

Marco is verslaafd aan cocaïne, hij vertelt over zijn cocaïnegebruik, hoe hij bij Triora terecht kwam en over zijn herstel.

Bekijk deze ervaring
Edwin alcoholist en ervaringsdeskundig medewerker

Edwin

Edwin is alcoholist en werkte als ervaringsdeskundig medewerker bij Triora. De dood van een vriend deed hem beseffen dat hij moest stoppen met drinken.

Bekijk deze ervaring