Over Triora
Een moderne kliniek in een rustige, bosrijke omgeving

Over Triora

Onze moderne verslavingskliniek ligt in een rustige, bosrijke omgeving, vlak bij het strand in Den Haag en is gevestigd op landgoed Ockenrode​. 

Wij bieden een intensieve klinische behandeling van 7 weken voor mensen met een verslaving. Triora biedt ook ambulante verslavingszorg in de poliklinieken in Den Haag, Amsterdam, Haarlem en Rotterdam.​ 

Verslavingskliniek in een rustige, bosrijke omgeving

Wat biedt de Triora kliniek u?

De kliniek heeft 41 eenpersoonskamers. Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche en toilet, een luxe boxspring, klimaatbeheersing en beschikken over internettoegang. Kamers voor mensen met een handicap zijn ook beschikbaar. 

Welke faciliteiten heeft de kliniek?

Het sport- en trainingsprogramma: de modules ''Wakker Worden'' en Yoga, volgt u in de moduleruimte. Tijdens de loopgroep maakt u een wandeling op het strand, door de duinen of door de bosrijke omgeving nabij de kliniek. Dagelijks geniet u gezamenlijk van ontbijt, lunch en diner in het restaurant. In een van de twee woonkamers kunt u ontspannen, huiswerk maken en bezoek ontvangen. In de woonkamer heeft u ook de mogelijkheid om televisie te kijken.

Sneak preview verslavingskliniek Triora

Behandeling volgens het Triora Model

Wij werken met het Triora Model. Het Triora Model helpt u grip te krijgen op uw leven en brengt een verslavingsvrij bestaan binnen bereik. U bent zelf degene die de keuzes maakt.michel
‘Iedere dag weer besef ik dat ik een gezegend mens ben, zowel in mijn werk als in mijn privé leven.’

- Michel

Bekijk mijn verhaal
Manon
'Hij zei vaak “Morgen stop ik”, maar een dag later was hij alweer aan het drinken.'

- Manon

Lees mijn verhaal

2020 waarderingscijfer 8 6

'8.6 tevredenheid'

- Onze patiënten op

Zorgkaart Nederland

Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem