Michel
Bij Triora gaan we op verschillende manieren aan de slag gaan met u en uw verslaving

Triora Model

Wij werken met het Triora Model. Dit model is gebaseerd op door de gedragswetenschap ontwikkelde behandelvormen van de reguliere verslavingszorg. Wij gebruiken modules als: Rationele Emotieve Therapie (RET), Sociale VaardigheidsTraining (SVT) en Terugval Preventie (TVP). Daarnaast besteden wij aandacht aan de principes van de zelfhulp.

Het gebruik van roesmiddelen zorgt er vaak voor dat je niet bezig bent met een gelukkig en zinvol leven. Binnen Triora besteden we veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij nodigen u uit om over uw leven na te denken. Het Triora Model helpt u grip te krijgen op uw leven en brengt een verslavingsvrij bestaan binnen bereik. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

  Triora Model

Triora Model en uw verslaving

Centraal in het Triora Model staat het ontwikkelen van zelfinzicht en het nemen van verantwoordelijkheid voor uw herstel. Bij Triora zult u merken dat we op verschillende manieren aan de slag gaan met u en uw verslaving. We proberen door groepsessies en individuele opdrachten u meer inzicht te geven in uzelf en uw verslaving. U maakt kennis met de Zelfhulp. De behandeling richt zich op ‘mensen zoals u en ik’; volwassenen met een inkomen, huisvesting en een sociaal netwerk, maar die door hun verslaving deze status dreigen kwijt te raken.

Ervaringsdeskundig behandelaar Edwin over het Triora Model

Edwin is alcoholist, hij vond zijn herstel in 2002 bij de AA. Hij is meer dan vijf jaar ervaringsdeskundig behandelaar geweest bij Triora. 

Triora Model sinds 2003

Het Triora Model bestaat sinds 2003. Al meer dan 15 jaar helpen wij mensen op weg naar herstel met het Triora Model.michel2
'Ik heb in de behandeling heel veel inzicht gekregen, heel veel geleerd over wie ik was en wie ik ben.'

- Michel

Bekijk mijn verhaal
chris
'Een van de mooiste dingen die het programma me heeft gegeven, is dat ik van mezelf ben gaan houden...'

- Chris

Bekijk mijn verhaal
wouter2
'In de kliniek heb ik inzichten gekregen dat ik niet de enige ben met een verslavingsprobleem en dat daar goed vanaf te komen is.'

- Wouter

Bekijk mijn verhaal

2020 waarderingscijfer 8 6

'8.6 tevredenheid'

- Onze patiënten op

Zorgkaart Nederland

Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem