28 dagen behandeling
Genieten van een abstinent en zinvol leven

Triora: ervaring sinds 2003

Triora bestaat al sinds 2003 en heeft al vele mensen geholpen om weer grip op hun verslaving te krijgen maar ook weer zin in het leven! Onze verslavingskliniek in Den Haag is onderdeel van Parnassia Groep en heeft meer dan 15 jaar ervaring. 

De geschiedenis van Triora

In 2003 startte Triora als een pilot met 6 bedden onder de naam 'Mirage'. Geleidelijk zijn we gegroeid naar een gerenomeerde verslavingsklinkiek met 41 bedden op een bijzondere locatie in Den Haag. Wij zijn trots op ons innovatieve behandeling die we steeds blijven ontwikkelen en verbeteren om nog betere resulaten te bereiken.

Visie van Triora

Verslaving is een chronische, progressieve ziekte, waarmee door algehele abstinentie nog lang en gelukkig geleefd kan worden. Wij helpen mensen om van hun verslavingsprobleem een nieuwe kans te maken. Vanuit een bio-psycho-sociale benadering richten wij onze behandeling op lichamelijk, geestelijk en sociaal gebied. Spiritualiteit, in de zin van diepgaand zelfonderzoek, maakt een belangrijk deel uit van de behandeling.

Onze Missie

Het Triora team heeft als missie om zoveel mogelijk nog lijdende verslaafden te helpen met ons Triora Model, zodat ook zij weer kunnen genieten van een abstinent en zinvol leven.toos2
'Ik ben er weer. Ik doe weer mee. En dat is het grootste cadeau wat ik eigenlijk mezelf heb kunnen geven.'

- Toos

Bekijk mijn verhaal
wijntje
'Eigenlijk vanaf het moment dat ik mijn werkende carrière begon ben ik aan de drugs gegaan.'

- Wijntje

Bekijk mijn verhaal
ted
'Ik heb 40 jaar gedronken. Ik denk dat de eerste 20 jaar wel aangenaam waren. Maar op een gegeven moment ga je te ver.'

- Ted

Bekijk mijn verhaal

2020 waarderingscijfer 8 6

'8.6 tevredenheid'

- Onze patiënten op

Zorgkaart Nederland

Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem