Triora: ervaring sinds 2003

Triora bestaat al sinds 2003 en heeft al vele mensen geholpen om weer grip op hun verslaving te krijgen maar ook weer zin in het leven! Onze verslavingskliniek in Den Haag is onderdeel van Parnassia Groep en heeft meer dan 15 jaar ervaring. 

De geschiedenis van Triora

In 2003 startte Triora als een pilot met 6 bedden onder de naam 'Mirage'. Geleidelijk zijn we gegroeid naar een gerenomeerde verslavingsklinkiek met 41 bedden op een bijzondere locatie in Den Haag. Wij zijn trots op ons innovatieve behandeling die we steeds blijven ontwikkelen en verbeteren om nog betere resulaten te bereiken.

Visie van Triora

Verslaving is een chronische, progressieve ziekte, waarmee door algehele abstinentie nog lang en gelukkig geleefd kan worden. Wij helpen mensen om van hun verslavingsprobleem een nieuwe kans te maken. Vanuit een bio-psycho-sociale benadering richten wij onze behandeling op lichamelijk, geestelijk en sociaal gebied. Spiritualiteit, in de zin van diepgaand zelfonderzoek, maakt een belangrijk deel uit van de behandeling.

Onze Missie

Het Triora team heeft als missie om zoveel mogelijk nog lijdende verslaafden te helpen met ons Triora Model, zodat ook zij weer kunnen genieten van een abstinent en zinvol leven.