Den Haag Monsterseweg polikliniek

In tegenstelling tot andere verslavingsklinieken hoef je niet naar een verre plek in het buitenland. Dat heeft het grote voordeel dat de overgang naar de thuissituatie veel geleidelijker kan plaatsvinden. De ervaring heeft geleerd dat het niet zo moeilijk is om wekenlang clean en nuchter te blijven in een afgelegen oord. Thuis blijkt het echter ineens veel moeilijker – juist op het moment dat hulp ver weg is.

In de polikliniek Den Haag kun je een intakegesprek krijgen. Blijkt na het intakegesprek dat een opname gewenst is dan kijken we wanneer je terecht kunt in onze Haagse kliniek. Indien een ambulante behandeling voor jou geschikt is dan kun je na de intake op zeer korte termijn met je behandeling beginnen! Bekijk de actuele wachttijden.

Behandeling volgens het Triora Model

Wij werken met het Triora Model. Het Triora Model helpt je grip te krijgen op je leven en brengt een verslavingsvrij bestaan binnen bereik. Je bent zelf degene die de keuzes maakt.

Route naar de polikliniek in Den Haag

Auto
Triora is goed te bereiken door vanaf de A4 Den Haag-Zuid binnen te komen. Ga rechtdoor richting Kijkduin. Volg Parnassia Groep op de ANWB-borden. Na ± 1 km slaat u bij de stoplichten linksaf. Na ± 500 meter bevindt de Monsterseweg 65 zich aan uw linkerhand.

Openbaar vervoer
Vanaf Station Den Haag Centraal met tram 2 (richting Kraayenstein). Bij halte Buitentuinen overstappen op buslijn 31 van EBS richting Hoek van Holland. Uitstappen bij halte Parnassia.