Verslavingszorg Rotterdam header 2000x510
Wij helpen u graag met uw eerste stap naar een nuchter en clean bestaan

Rotterdam

Voor onze verslavingszorg kunt u ook terecht in Rotterdam. Voor mensen in de Rotterdamse regio bieden wij ambulante poliklinische zorg bij verslaving. De polikliniek van Triora in Rotterdam is gevestigd aan de Mathenesserlaan 208. Het gebouw delen wij onder andere met collega’s van zusterzorgbedrijven Bavo Europoort, Indigo, PsyQ en i-Psy.

Triora polikliniek Rotterdam
Mathenesserlaan 208
3014 HH Rotterdam 
T 088 358 37 41
Routebeschrijving Triora Rotterdam

Verslavingszorg Rotterdam
De polikliniek is goed herkenbaar aan de twee Parnassia Groep logo's op het pand.

Triora Rotterdam

De polikliniek ligt centraal in de wijk het Oude Westen, wat onderdeel is van het stadscentrum van Rotterdam. U bezoekt de polikliniek voor individuele gesprekken en gaat na de gespreken terug naar uw eigen woon- en werksituatie. De geleerde vaardigheden brengt u direct in praktijk. Uw herstelproces wordt ondersteunt door kennis te maken met de zelfhulp. Het bezoeken van zelfhulpgroepen is een verplicht onderdeel van onze behandeling. Het Triora Model besteedt ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Voor nazorggesprekken, na opname in onze kliniek in Den Haag, kunt u ook terecht in Rotterdam. 

Aanmelden verslavingszorg Triora Rotterdam 

Indien u last heeft van een verslaving aan alcohol, drugs, gamen of gokken en woont in de Rotterdamse regio kunt u zich direct aanmelden voor onze verslavingszorg.  Na uw aanmelding wordt u op werkdagen binnen 48 uur gebeld voor een oriënterend kennismakingsgesprek. Na het oriënterend gesprek hoort u of Triora voor u de meest geschikte behandeling is en volgt er eventueel een intake op locatie in Den Haag. Voor onze verslavingszorg in Rotterdam zijn nauwelijks wachttijdenHieronder vindt u een overzichtskaartje van onze locatie in Rotterdam


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem