Triora wordt de nieuwe naam van Mirage

Vanaf eind 2016 is Triora de nieuwe naam van Mirage.

Triora symboliseert ons behandelmodel dat zich richt op body, mind & soul. Een nieuwe naam die verwijst naar gezondheid, zelfinzicht en zingeving, dwars door alle culturen heen. Met deze naamswijziging luiden wij een volgende fase in van verdere groei en professionalisering.

Het woord ‘Mirage’ betekent ‘luchtspiegeling’ en is tevens de naam van een Frans gevechtsvliegtuig. Destijds is deze naam gekozen ‘om een intensief gevecht aan te gaan met de eigen ‘luchtspiegeling’. Het is ook de naam van een ICT bedrijf in Nederland, een casino in Las Vegas en een bordeel op Curaçao; ongewenste associaties voor onze verslavingszorg.

logoovergang nieuws 01

Triora helpt mensen om van hun verslavingsprobleem een nieuwe kans te maken. Door de jaren heen hebben we onze gepassioneerde zorg steeds verbeterd. Onze dynamische behandeling is al meer dan 14 jaar een succes. Dankzij onze wetenschappelijke benadering, beproefde concepten en oprechte aandacht voor mensen is ruim 60% van onze behandelingen succesvol. Triora wordt gewaardeerd met een 8,4 en maar liefst 96% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan.

Triora meaningful life.

 

 


Category: Algemeen

Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem