Polikliniek
Wij helpen u graag met uw eerste stap naar een nuchter en clean bestaan

Den Haag (polikliniek)

Onderaan deze pagina staat het overzichtskaartje naar onze polikliniek in Den Haag. 

Triora polikliniek Den Haag 
Monsterseweg 65 
2553 RH Den Haag 
T 088-358 37 41 

Triora in Den Haag 

Polikliniek
Polikliniek in Den Haag 

In tegenstelling tot andere verslavingsklinieken hoeft u niet naar een verre plek in het buitenland. Dat heeft het grote voordeel dat de overgang naar de thuissituatie veel geleidelijker kan plaatsvinden. De ervaring heeft geleerd dat het niet zo moeilijk is om wekenlang clean en nuchter te blijven in een afgelegen oord. Thuis blijkt het echter ineens veel moeilijker – juist op het moment dat hulp ver weg is. 
In de polikliniek Den Haag kunt u een intakegesprek krijgen. Blijkt na het intakegesprek dat een opname gewenst is dan kijken we wanneer u, als u dat wilt, terecht kunt in onze Haagse kliniek. Indien een ambulante behandeling voor u geschikt is dan kunt u na de intake op zeer korte termijn met uw behandeling beginnen! Bekijk de actuele wachttijden.

Route naar de polikliniek in Den Haag 

Auto 
Triora is goed te bereiken door vanaf de A4 Den Haag-Zuid binnen te komen. Ga rechtdoor richting Kijkduin. Volg Parnassia Groep op de ANWB-borden. Na ± 1 km slaat u bij de stoplichten linksaf. Na ± 500 meter bevindt de Monsterseweg 65 zich aan uw linkerhand. 
Openbaar vervoer 
Vanaf Station Den Haag Centraal met tram 2 (richting Kraayenstein). Bij halte Buitentuinen overstappen op lijn 31 van Connexxion richting Naaldwijk. Uitstappen bij halte Parnassia. 

Hieronder vindt u een overzichtskaartje van onze locatie in Den Haag


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem