11 oktober 2023

Triora's 20-jarig bestaan gevierd tijdens de jaarlijkse reünie!

Vrijdag 15 september is de jaarlijkse reünie van Triora weer groots gevierd. Dit jaar was extra speciaal, want Triora bestaat maar liefst 20 jaar! Ruim 240 (oud)patiënten kwamen samen om hun herstel te vieren. Maar ook was er uitgebreid de gelegenheid, onder genot van heerlijke hapjes, koffie, vers schepijs, live muziek en diverse activiteiten, om bij te praten en ervaringen te delen.

Binnen Triora is het creëren van een sterke community, ook wel bekend als fellowship, een essentieel onderdeel van het herstelproces binnen zelfhulpgroepen zoals Alcoholics Anonymous, Narcotics Anonymous en Cocaine Anonymous. Triora is er trots op dat er zo'n hechte gemeenschap is gevormd met oud-patiënten.

In de afgelopen twintig jaar hebben meer dan 13.000 mensen de kans gekregen om een nieuwe start te maken in hun herstelproces dankzij de behandelingen van Triora. De jaarlijkse reünie herinnert zowel patiënten als collega’s eraan welke cruciale rol Triora speelt als plek van hoop, herstel en het (her)vinden van een zinvol leven.

Triora kijkt uit naar nog vele jaren van ondersteuning en herstel voor degenen die het nodig hebben. Op naar de volgende 20 jaar!