+31 (0)88 358 37 41
Iedere 6 weken is er een informatieavond over verslaving

Informatieavond over verslaving

Deze avond is voor partners en familie van mensen die bij ons in behandeling zijn. Ook partners en familieleden van mensen die niet bij ons in behandeling zijn, zijn welkom!

Iedere 6 weken is er een informatieavond over verslaving en onze behandeling. Deze avond is voor partners, ouders, familieleden, (grote) kinderen en belangrijke andere naasten van mensen die bij ons in behandeling zijn. Ook als uw partner of naaste niet bij Triora in behandeling is, maar u wel last heeft van zijn / haar verslaving, bent u welkom bij de informatieavond! Op deze avonden geven we uitleg over onze behandeling en er is veel aandacht voor alcohol- en drugsverslaving en de invloed hiervan op het (familie) leven.

Informatieavond verslaving
'De informatieavond onder leiding van Michele Boninfante'

De eerstkomende informatieavond

Woensdag 6 maart 2019 is er weer een informatieavond.
18.45 - 19.00 uur binnenlopen met koffie.
21.00 uur einde programma.

Aanmelden

De informatieavond vindt plaats in onze kliniek aan de Monsterseweg 194. U kunt zich via ons contactformulier aanmelden voor de informatieavond. Vermeld alstublieft in het bericht dat het om de familieavond gaat en met hoeveel personen u wilt komen.'Ik vind het geven van voorlichting aan jongeren heel belangrijk, omdat verslaving ook het gezin raakt.'

- Edwin

Bekijk mijn verhaal
'Het is ook wel dat ik het zelf ook niet meer kan voorstellen dat ik dat was.'

- Wijntje

Bekijk mijn verhaal
'Wat op een gegeven moment het punt bij mij is geweest, is dat mijn familie zich van me af keerde.'

- Wouter

Bekijk mijn verhaal


'8.5 tevredenheid'

- Onze patiënten op

Zorgkaart Nederland

Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

Triora model
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Dichtbij huis in een rustige bosrijke omgeving