Informatieavond
Iedere 6 weken is er een informatieavond over verslaving

Informatieavond over verslaving

Deze avond is voor partners en familie van mensen die bij ons in behandeling zijn. Ook partners en familieleden van mensen die niet bij ons in behandeling zijn, zijn welkom!

Iedere 6 weken is er een informatieavond over verslaving en onze behandeling. Deze avond is voor partners, ouders, familieleden, (grote) kinderen en belangrijke andere naasten van mensen die bij ons in behandeling zijn. Ook als uw partner of naaste niet bij Triora in behandeling is, maar u wel last heeft van zijn / haar verslaving, bent u welkom bij de informatieavond! Op deze avonden geven we uitleg over onze behandeling en er is veel aandacht voor alcohol- en drugsverslaving en de invloed hiervan op het (familie) leven.

Informatieavond verslaving

De eerstkomende informatieavond

Op 20 oktober 2020 organiseert Triora wederom een informatieavond over verslaving. Ditmaal zijn we helaas genoodzaakt om de bijeenkomst anders vorm te geven dan gebruikelijk. Dit in het kader van het huidige maatregelen omtrent Covid-19. Derhalve zal deze bijeenkomst deze keer niet in fysieke vorm gehouden worden, maar digitaal.

Digitaal

Dit houdt in dat wij via een beveiligde beeldbelverbinding een interactieve presentatie zullen geven, waarbij ruimte is om vragen te stellen en met elkaar het gesprek aan te gaan. Deze avond is bedoeld voor partners, ouders, familieleden, (grote) kinderen en belangrijke andere naasten van mensen met een verslaving. Tijdens de informatieavond zal er veel aandacht zijn voor alcohol- en drugs- en/of gedragsverslaving en de invloed die dit heeft op de naaste omgeving. De informatieavond  zal starten om 19.00uur en eindigen rond 21.00uur. Vanaf 18.45uur kunt u inloggen.

Aanmelden verplicht

In verband met het beperkt aantal deelnemersplekken dient u zich  aan te melden via het contactformulier op onze website o.v.v. familie informatieavond. Wij verzoeken u daarnaast aan te geven naar welk emailadres wij u een digitale uitnodiging kunnen sturen, voorzien van de deelname link.

In totaal kunnen wij 20 verbindingen realiseren en zullen wij de aanmeldingen in volgorde van binnenkomst behandelen. Indien het maximaal aantal inschrijvingen overschreden wordt, zullen wij u uitnodigen voor de eerstvolgende bijeenkomst, medio december 2020.

Mocht u nog vragen hebben over dit bericht kunt u te allen tijde contact opnemen met Triora.edwin
'Ik vind het geven van voorlichting aan jongeren heel belangrijk, omdat verslaving ook het gezin raakt.'

- Edwin

Bekijk mijn verhaal
Manon
'Hij zei vaak “Morgen stop ik”, maar een dag later was hij alweer aan het drinken.'

- Manon

Lees mijn verhaal
wouter
'Wat op een gegeven moment het punt bij mij is geweest, is dat mijn familie zich van me af keerde.'

- Wouter

Bekijk mijn verhaal

2020 waarderingscijfer 8 6

'8.6 tevredenheid'

- Onze patiënten op

Zorgkaart Nederland

Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem