Informatieavond
Iedere 6 weken is er een informatieavond over verslaving

Informatieavond over verslaving

Deze avond is voor partners en familie van mensen die bij ons in behandeling zijn. Ook partners en familieleden van mensen die niet bij ons in behandeling zijn, zijn welkom!

Iedere 6 weken is er een informatieavond over verslaving en onze behandeling. Deze avond is voor partners, ouders, familieleden, (grote) kinderen en belangrijke andere naasten van mensen die bij ons in behandeling zijn. Ook als uw partner of naaste niet bij Triora in behandeling is, maar u wel last heeft van zijn / haar verslaving, bent u welkom bij de informatieavond! Op deze avonden geven we uitleg over onze behandeling en er is veel aandacht voor alcohol- en drugsverslaving en de invloed hiervan op het (familie) leven.

Informatieavond verslaving

De eerstkomende informatieavond

Op dinsdag 02 november 2021 organiseert Triora wederom een informatieavond over verslaving. Voor het eerst in anderhalf jaar zal deze bijeenkomst weer fysiek gehouden worden in Den Haag. Het adres is Johanna Triebelspad 10, 2553PS Den Haag. De avond zal starten om 18.30uur en eindigen rond 21.00uur. De inloop start om 18.15uur. Komt u met de auto, dan kunt u deze parkeren rechts naast het hoofdgebouw van ParnassiaGroep op de Monsterseweg 93 (1 minuut lopen).

Aanmelden verplicht

In verband met het beperkt aantal deelnemersplekken dient u zich aan te melden via het onderstaande formulier.

In totaal kunnen wij 20-25 personen ontvangen en zullen wij de aanmeldingen in volgorde van binnenkomst behandelen. Gezien het beperkte aantal plekken hebben we besloten de deelname tot maximaal twee naasten per opgenomen patiënt(e) te limiteren.  Indien het maximaal aantal inschrijvingen overschreden wordt, zullen wij u uitnodigen voor de eerstvolgende bijeenkomst op 14 december 2021.

* Verplichte velden
Uw aanvraag wordt verstuurd.

Verslavingsexpert

Vul ons formulier in en u ontvangt z.s.m. een bevestiging van uw aanmelding.

edwin
'Ik vind het geven van voorlichting aan jongeren heel belangrijk, omdat verslaving ook het gezin raakt.'

- Edwin

Bekijk mijn verhaal
Manon
'Hij zei vaak “Morgen stop ik”, maar een dag later was hij alweer aan het drinken.'

- Manon

Lees mijn verhaal
wouter
'Wat op een gegeven moment het punt bij mij is geweest, is dat mijn familie zich van me af keerde.'

- Wouter

Bekijk mijn verhaal

2020 waarderingscijfer 8 6

'8.6 tevredenheid'

- Onze patiënten op

Zorgkaart Nederland

Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem