Informatieavond
Iedere 6 weken is er een informatieavond over verslaving

Informatieavond over verslaving

Deze avond is voor partners en familie van mensen die bij ons in behandeling zijn. Ook partners en familieleden van mensen die niet bij ons in behandeling zijn, zijn welkom!

Iedere 6 weken is er een informatieavond over verslaving en onze behandeling. Deze avond is voor partners, ouders, familieleden, (grote) kinderen en belangrijke andere naasten van mensen die bij ons in behandeling zijn. Ook als uw partner of naaste niet bij Triora in behandeling is, maar u wel last heeft van zijn / haar verslaving, bent u welkom bij de informatieavond! Op deze avonden geven we uitleg over onze behandeling en er is veel aandacht voor alcohol- en drugsverslaving en de invloed hiervan op het (familie) leven.

Informatieavond verslaving

De eerstkomende informatieavond

Op dinsdag 25 juni 2024 organiseert Triora een informatieavond over verslaving. Ditmaal zullen we weer een fysieke bijeenkomst organiseren in het 'Theehuis' aan het Johanna Triebelspad 10 te Den Haag. De avond zal starten om 19.00uur en eindigen om 22.00uur. De inloop is vanaf 18.45uur.

Indien u met de auto komt kunt u deze parkeren op het parkeerterrein naast het hoofdgebouw aan de rechterzijde. Via de aanwezige bewegwijzing kunt u vervolgens naar de locatie lopen (150meter).

Aanmelden verplicht

In verband met het beperkt aantal deelnemersplekken dient u zich aan te melden via het onderstaande formulier.

In totaal kunnen wij 25 personen ontvangen en zullen wij de aanmeldingen in volgorde van binnenkomst behandelen. Indien het maximaal aantal inschrijvingen voor 25 juni overschreden wordt, zullen wij u uitnodigen voor de daaropvolgende bijeenkomst op dinsdag 30juli 2024

* Verplichte velden
Uw aanvraag wordt verstuurd.

Verslavingsexpert

Vul ons formulier in en u ontvangt z.s.m. een bevestiging van uw aanmelding.

edwin
'Ik vind het geven van voorlichting aan jongeren heel belangrijk, omdat verslaving ook het gezin raakt.'

- Edwin

Bekijk mijn verhaal
Manon
'Hij zei vaak “Morgen stop ik”, maar een dag later was hij alweer aan het drinken.'

- Manon

Lees mijn verhaal
wouter
'Wat op een gegeven moment het punt bij mij is geweest, is dat mijn familie zich van me af keerde.'

- Wouter

Bekijk mijn verhaal

2020 waarderingscijfer 8 6

'8.6 tevredenheid'

- Onze patiënten op

Zorgkaart Nederland

Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem