Vergoeding
Informatiemiddagen voor verwijzers

Informatiemiddagen voor verwijzers en professionals

Een aantal keer per jaar organiseren wij bij Triora informatiemiddagen voor verwijzers en professionals over ons programma, onze werkwijze en om kennis te maken met de leden uit ons team. Normaliter vindt de informatiemiddag plaats in onze kliniek en staat in het teken van kennisoverdracht en het optimaliseren van de samenwerking.

De eerstvolgende informatiemiddag

De eerstvolgende digitale informatiemiddag voor professionals en verwijzers is op: donderdag 8 september 2021 op onze kliniek aan de Monsterseweg 194, 2553RM te Den Haag

Programma

15:00-15:15 Ontvangst op de kliniek

15:15-15:30 Introductie en kennismaking

15:30-16:15 Presentatie over Triora:

  • Aanmeld- en intakeprocedure
  • In- en exclusiecriteria
  • De behandeling
  • Nazorg en familieprogramma

16:15-16:30 Vragen naar aanleiding van presentatie

16:30-17:00 Rondleiding door de kliniek 

Wie?

De informatiemiddag is alleen voor verwijzers en professionals uit het bedrijfsleven. Werkt u als huisarts, POH-GGZ, verpleegkundige of bent u zorgverlener? Dan nodigen wij u graag uit! Ook als u verantwoordelijk bent voor het beleid tegen alcohol- en drugsgebruik bij u op de werkvloer, school of sportclub of als u verwijzer bent vanuit Parnassia Groep, bent u van harte welkom. Voor familie en naasten van verslaafden bieden wij onze zes wekelijkse informatieavond over verslaving

Aanmelden voor de informatiemiddag

In verband met de beperkte ruimte in onze kliniek willen we u verzoeken zich aan te melden op deze pagina via het aanmeldformulier. Voor deze bijeenkomst kunnen wij 20 aanmeldingen faciliteren.  Indien de informatiemiddag waarvoor u zich inschrijft al vol is, krijgt u een bericht met  een uitnodiging om deel te nemen aan de volgende informatiemiddag.

Uw aanvraag wordt verstuurd.Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem