Patientportaal online behandeling Triora header 2000x510
Informatie over horizontaal verwijzen voor collega’s binnen ParnassiaGroep

Horizontale verwijzing ParnassiaGroep

Welkom bij Triora. Deze pagina is gemaakt om het horizontaal verwijzen van een patiënt(e) vanuit ParnassiaGroep naar Triora te vergemakkelijken. We hebben een uniforme, snelle en overzichtelijke werkwijze gecreëerd om de hoogst mogelijk kwaliteit van zorg te kunnen bieden aan onze doelgroep.​

Verwijzen

Via deze pagina kan je jouw patiënt(e) horizontaal verwijzen naar Triora. We willen je vragen deze pagina goed door te nemen en de aangegeven stappen volledig te doorlopen. Zo kunnen we samen zorgdragen voor een soepele en snelle overdracht van de casus.

We adviseren je om samen met je patiënt(e) ook onze actuele wachttijden te bekijken om eventuele teleurstellingen te voorkomen. Via deze link kan je ze direct inzien: Wachttijden

Aanmeldformulier

Om een patiënt(e) te kunnen aanmelden dien je allereerst onderstaand aanmeldformulier te downloaden en in te vullen. Vervolgens kan je het volledig ingevulde formulier toevoegen aan het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) van de patiënt(e) onder het kopje ‘verwijsbrieven’.

We willen je er hierbij tevens wijzen op de inclusiecriteria voor een behandeling bij Triora. Deze zijn uitgebreid vermeld op het aanmeldformulier.

Na het toevoegen van het aanmeldformulier aan het dossier van patiënt(e) stuur je vervolgens een e-mail naar info@triora.nl

In deze mail vermeld je de onderstaande gegevens:

  • Voor- en achternaam van de patiënt(e)
  • Geboortedatum van de patiënt(e)
  • Woonplaats van de patiënt(e)
  • Telefoonnummer van de patiënt(e)
  • E-mailadres van de patiënt(e)
  • Na ontvangst van alle correcte gegevens zal de indicatiecommissie deze doornemen, alsmede een uitgebreid dossieronderzoek doen. De uitkomst van dit onderzoek zal bepalen of wij patiënt(e) zullen uitnodigen voor een verkort intaketraject. De uitkomst zal vervolgens worden gecommuniceerd naar de verwijzer en/of de verwijzende afdeling.

Alcoholtest normal
Vraagt u zich af of u te veel drinkt? Heeft u problemen door uw drankgebruik...

-

Naar de alcoholtest
Cocainetest normal
Doe onze verslavingstest en ontdek of u verslaafd bent aan drugs of teveel middelen gebruikt.

-

Naar de verslavingstest
michel
“Het gaat over de kern weer vinden, je eigen zijn weer ontdekken, wat ik dus ook heb mogen doen...”

- Michel, medebedenker Triora model

Bekijk de video

2020 waarderingscijfer 8 6

'8.6 tevredenheid'

- Onze patiënten op

Zorgkaart Nederland

Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem