Michel
Wiet is een sterk verslavend middel

Stoppen met blowen

Wilt u stoppen met blowen?

Het vergt moed om onder ogen te zien dat u niet meer kunt stoppen met blowen. Waarschijnlijk bent u niet voor niets op deze website beland. Bedenk eens of uw gebruik nog steeds leuk is. Kunt u normaal functioneren zonder te blowen of heeft u het nodig om u goed te voelen? Gaan er steeds meer dagen voorbij zonder dat er iets gebeurt? Kunt u nog ontspannen zonder wiet? Wanneer u wilt stoppen met blowen en kiest u voor een clean leven, meld u dan aan via onderstaande button. 
Twijfelt u? Doe de cannabis verslaving test.


Stoppen met blowen 100% vergoed

Alle zorgverzekeraars vergoeden onze behandeling om te stoppen met blowen volledig.

Stoppen met blowen en gezondheid

Het THC gehalte in wiet is tegenwoordig zo hoog dat deskundigen vinden dat het inmiddels een harddrug is. Wiet is domweg een sterk verslavend middel geworden. Blowen kan ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken; een joint bevat 70% meer kankerverwekkende stoffen dan een normale sigaret. Blowen veroorzaakt veel schade aan de luchtwegen. Het kan leiden tot hersenbeschadiging en ernstige psychiatrische klachten. En blowen blijkt behoorlijk verslavend te zijn. Steeds meer mensen melden zich bij ons omdat ze niet kunnen stoppen met blowen. Veel wietgebruikers raken hun leven kwijt. Ze blowen een groot deel van hun tijd en het leven trekt aan hen voorbij. De afkickverschijnselen kunnen zeer hevig zijn. 

 


michel
'Met vriendjes begon ik te blowen. En dat ging van kwaad tot erger...'

- Michel, mede oprichter Triora

Bekijk zijn verhaal

2020 waarderingscijfer 8 6

'8.6 tevredenheid'

- Onze patiënten op

Zorgkaart Nederland


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem