Team
Wouter Schuiten, begeleider Triora

Wouter Schuiten

Wie?

Na de HAVO heb ik Facillity Management gestudeerd. Vervolgens heb ik tot 2007 altijd in de financiële sector gewerkt, voornamelijk als adviseur. Hierna heb ik mij om laten scholen tot Maatschappelijk Werker. Sinds 2008 ben ik werkzaam in de verslavingszorg. Een belangrijke reden waarom ik nu doe wat ik doe, is dat ik zelf ook een verslavingsachtergrond heb. Het geeft mij een goed gevoel dat ik mij nu voor anderen kan inzetten en niet als voorheen louter met mijn targets bezig ben.

Wouter Schuiten

Triora en ik

In mijn takenpakket zit o.a. het individueel ondersteunen van patiënten en het begeleiden van modules. Door mijn achtergrond en mijn ervaringsdeskundigheid kan ik patiënten ook ondersteunen bij maatschappelijke zaken als werk en schuldgerelateerde problematiek. 


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem