Team
Tonie Bodar, psychiatrisch verpleegkundige bij Triora

Tonie Bodar

Wie?

Psychiatrisch verpleegkundige, verslavingstherapeut(psychotherapeutische opleiding) en sociaal werker met VO. Heb in ons zorgbestel diverse functies bekleed in de psychiatrie van laag tot hoog. Ben gepensioneerd Avond-Weekend-Nachthoofd. Werkte in teamverband, solo (heb ook een eigen praktijk gehad) en heb voornamelijk met plezier mijn werk uitgeoefend. Na mijn pensionering ben ik in de flex gaan werken en kreeg ik de gelegenheid om werkend in andere teams in hun keuken te kijken en gezien en ontdekt dat werkend met psychiatrische patiënten er vele wegen naar Rome leiden.

Tonie Bodar

Triora en ik

Verpleegkundige, werkzaam 8 tot 10 dagen p/maand. Heb 1½ jaar als chauffeur gewerkt met het brengen van kinderen met een rugzakje van huis naar school en vice versa. Ben blij mijn vertrouwde vak weer uit te oefenen in direct contact met mensen. Doe dit met plezier en vindt het een uitdaging om in onvoorziene situaties de menselijke maat hoog te houden met het vinden van een oplossing.


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem