+31 (0)88 358 37 41
Tjakko Hummelen, begeleider en screener Triora

Tjakko Hummelen

Wie?

Na een aantal jaren in de journalistiek te hebben gewerkt, begon ik me af te vragen of dit was wat ik wilde. Vervolgens dwong een verslaving mij om mijn leven drastisch te veranderen. Via een opname bij Triora en de zelfhulpgroepen heb ik mijn herstel gevonden. Ik besloot om in mijn werk een andere richting te kiezen en heb een verkorte opleiding Sociaal Pedagogisch Werk gedaan. Na ervaring te hebben opgedaan in het werken met gehandicapten, psychiatrisch patiënten en dak- en thuislozen, ben ik bij Triora terechtgekomen. Hier kan ik mijn ervaringsdeskundigheid inzetten om andere mensen te ondersteunen in het mooie, maar soms ook moeilijke proces van herstel.

Tjakko Hummelen

Triora en ik

Bij Triora ben ik begonnen als vrijwilliger, maar inmiddels heb ik een heel divers pakket aan werkzaamheden. Ik doe voornamelijk de telefonische screenings. Ook lever ik bijdragen aan de digitale nieuwsbrief van Triora. Het Triora Model ligt me na aan het hart, omdat het mijzelf zoveel heeft gebracht. Ik ben dankbaar dat ik via mijn werk nu ook andere herstellende verslaafden kan helpen.


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

Triora model
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Dichtbij huis in een rustige bosrijke omgeving