Header reunie.JPG
Suzanne van Tienen, begeleider Triora

Suzanne van Tienen

Wie?

Na het behalen van mijn koksdiploma in 2018 zocht ik een plaats om werkervaring op te doen en weer terug te komen op de arbeidsmarkt. Ik vond de vrijwilligers functie in de keuken bij Triora. Hier heb ik met heel veel plezier gewerkt en ervaring opgedaan met het werken en begeleiden van mensen die op een belangrijk keerpunt in hun leven zijn aangekomen. In 2019 heb ik de training ervaringsdeskundigheid mogen volgen en tot de ontdekking gekomen dat ik het werken in de verslavingszorg erg leuk vind.

Triora en ik

Ik ben heel blij dat ik vanaf 1 december 2019 onderdeel uitmaak van het team als klinisch begeleider. Triora is een fijne plek om in herstel te komen van verslaving en een fijne plek om te werken. De combinatie van het werken aan body, mind en soul doormiddel van verschillende modules, therapieën, specialisten en ervaringsdeskundigen is een mooie basis van herstel om aan de patiënten mee te geven. Het allermooiste wat ik als ervaringsdeskundige door dit werk kan doen, is het doorgeven van hoop.


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem