Team
Stella van Meegen, begeleider Triora

Stella van Meegen

Wie?

Nadat ik de HAVO heb afgerond, ben ik in 2013 begonnen aan de opleiding Verpleegkunde aan de Haagse Hogeschool. In mijn derde jaar van deze studie heb ik het geluk gehad om bij Triora een stage te mogen lopen. Tijdens deze stage ontdekte ik hoe interessant ik de verslavingszorg vind en heb met veel plezier deze periode afgerond. Omdat deze stage mij zo goed is bevallen heb ik toen de richting geestelijke gezondheidszorg gekozen binnen mijn opleiding. 

Triora en ik

Voordat ik aan mijn stage bij Triora begon wist ik niet goed wat ik kon verwachten van de verslavingszorg, maar ik was in mijn eerste week al verkocht. Triora heeft een bijzonder en divers team met veel kennis en een fijne werksfeer. Nadat ik mijn opleiding heb afgerond in 2017 ben ik bij Triora aan de slag gegaan als klinisch begeleider en doe dat nu met enthousiasme en plezier.


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem