Team
Stella van Meegen, Zorcoördinator en Behandelaar Triora

Stella van Meegen

Wie?

Voor mijn opleiding tot verpleegkundige heb ik in 2015 stage mogen lopen bij Triora. Er ging een wereld voor mij open en kwam na mijn eerste dag thuis met het gevoel “ik weet wat ik wil doen”. Het herstelgericht werken, met en naast de patiënt, was voor mij een bijzondere ervaring en ik heb gemerkt dat deze manier van werken mij past.

Triora en ik

Zo gezegd, zo gedaan. Na mijn studie ben ik begonnen als klinisch begeleider en verpleegkundige bij Triora. Dit heb ik 3 jaar met veel plezier gedaan. Daarna heb ik de stap gemaakt tot behandelaar en zorgcoördinator bij Triora. De afwisseling met het individuele patiëntencontact met daarnaast de coördinerende rol is een uitdaging die bij mij past.


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem