Team header 2000x510 DSCF3685.JPG
Simar Aydogdu, GZ-psycholoog Triora

Simar Aydogdu

Wie?

In 2005 heb ik stage gelopen bij Parnassia afdeling alcoholverslaving. In 2011 kreeg ik mijn registratie als GZ-psycholoog. Binnen Parnassia Groep, heb ik veel ervaring op gedaan met individuele behandeling met accent op cultuursensitieve zorg vanuit een systemisch perspectief. Vanaf 2014 heb ik ook deels gewerkt in de outreachende zorg. In 2019 ben ik gestart met de opleiding tot psychotherapeut. Naast mijn werkzaamheden bij Triora, werk ik nog 2 dagen per week bij PsyQ depressie. In mijn dagelijks leven ben ik ook Yogadocent en imker.

Triora en ik

Het Triora Model spreekt me heel erg aan. Het doet mij symbolisch wel denken aan de honingbijen. “In een gemeenschap, waar ieder persoon zijn eigen unieke plek heeft. In een gemeenschap, waar het grotere geheel een harmonische bijdrage kan leveren op ieder persoon. Alsook het stukje spiritualiteit en zingeving, vanuit innerlijke erkenning dat we deel uitmaken van de gemeenschap van de hele natuur”. Als onderdeel van het geheel ben ik blij om hierin een bijdrage te leveren.


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem