Header reunie Triora 2000x510 DSCF0242.JPG
Shirley Bleijenberg, yogadocent

Shirley Bleijenberg

Wie?

Yoga is voor mij op een natuurlijke weg op mijn pad gekomen. Na het enkele jaren zelf te hebben beoefent ben ik mezelf gaan omscholen en heel bewust gekozen voor een nieuw pad. Het doorgeven en vooral mensen kennis laten maken met zowel het fysieke, mentale, emotionele en energetische yoga pad is enorm verrijkend. Waardevolle kleine stapjes worden in dit vaak zo drukke leven enorm betekenisvol! Mijn doel is om te laten ervaren dat vanuit Zachtheid je Kracht kan ontstaan.

Triora en ik

En dit is in de kliniek nog meer van betekenis. Het opnieuw leren voelen wat de ademhaling kan betekenen, het opnieuw leren voelen wat zich afspeelt in het lichaam en dit alles vanuit je eigen mogelijkheid zal er voor zorgen dat er rust onstaat in het vaak zo drukke hoofd. Bewustwording is een groeiproces waarbij verschillende onderdelen aan bod komen. Middels ademhalingsoefeningen, lichaamsoefenigen, ontspanningsoefeningen, meditatie en jezelf mogen zijn komen we in de weken tijdens de opname een heel eind om te ervaren en beleven wat yoga voor jou kan betekenen.

Namasté


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem