Sarissa van der Velden, communicatieadviseur Triora

Sarissa van der Velden

Wie?

Ik ben communicatieadviseur bij Triora. In juli 2015 ben ik afgestudeerd als Bachelor of Communication. Ik heb tijdens mijn opleiding communicatiemanagement aan de Hogeschool Utrecht voor verschillende organisaties projecten gedaan. Zo onder andere voor: McDonald’s, de NSvG (Nederlandse Stichting voor Gelaryngectomeerden) en Hunter boots. Bij Triora heb ik mijn afstudeerstage en –opdracht vervuld. Na mijn stage heb ik de mogelijkheid gekregen om bij Triora in dienst te blijven. 

Sarissa van der Velden

Triora en ik

Vanwege mijn opdracht, vanuit de Hogeschool Utrecht, bij de NSvG ben ik erachter gekomen dat ik projecten in de zorg erg leuk vind. Om die reden ben ik voor mijn afstudeerstage gaan solliciteren bij de Parnassia Groep en uiteindelijk terechtgekomen bij Triora. Tijdens mijn stage heeft mijn liefde voor Triora zich ontwikkeld. Ik voel me erg vereerd dat ik ook na mijn stage nog steeds deel uit kan maken van het Triora-team. Mijn doel als communicatieadviseur bij Triora is om Triora bekend te laten worden bij alle nog lijdende verslaafden, omdat ik iedere verslaafde een behandeling bij Triora zou gunnen. De behandeling van Triora is onwijs mooi en kan vele ogen doen openen. 


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

Triora model
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem