Team header 2000x510 DSCF3685.JPG
Roel Hoorenman, afdelingsassistent Triora

Roel Hoorenman

Wie?

Geboren in de Schilderswijk te Den Haag. Op vroege leeftijd in de bouwsector te werk gegaan als tegelzetter in het bedrijf van mijn vader. Na een aantal jaren in Spanje te hebben gewoond ben ik in 2010 terug in Nederland gekomen om mezelf op te laten nemen bij Triora vanwege mijn alcoholverslaving. Aansluitend heb ik het programma gevolgd bij de Emiliehoeve. In 2014 heb ik de Basis cursus Ervaringsdeskundigheid (BEP) afgerond en twee jaar als ervaringsmedewerker op de Emiliehoeve vrijwilligerswerk gedaan. Per 1 januari 2019 heb ik de kans gekregen om als afdelingsassistent werkzaam te zijn binnen Triora.

Triora en ik 

Mijn aandeel in het klinisch team van Triora is dat ik verantwoordelijk ben voor de facilitaire zaken voor zowel de patiënten alsmede het team van Triora. De verscheidenheid aan taken vind ik erg plezierig en in het contact met de patiënten geeft het veel voldoening om een aandeel te hebben in hun herstel. Ik ben dankbaar om werkzaam te zijn daar waar ooit het herstel van mijn verslaving is begonnen en mezelf nu kan inzetten om anderen te helpen op weg naar hun herstel. Voor mezelf is de cirkel nu rond!


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem