Team header 2000x510 DSCF3685.JPG
Rhonda Petersen, Psychologe | Triora

Rhonda Petersen

Wie?

In 2015 ben ik begonnen met mijn bachelor psychologie aan de universiteit Leiden. Toen ik in 2017 voor het eerst in aanraking kwam met Parnassia Groep zei de toenmalig stagecoördinator al “Triora is wat voor jou”. Dat is toen even anders gelopen, maar via een omweg ben ik nu toch bij Triora beland, eerst als stagiaire en nu als psycholoog. En die stagecoördinator van toen had helemaal gelijk, Triora is ook wat voor mij.

Arnoud Naaborg

Triora en ik 

Als psycholoog bij Triora ben ik eigenlijk bezig met van alles. Ik doe intakes, diagnostische onderzoeken, groepsmodules, en individuele behandeling zowel op de poli als op de kliniek. Daarnaast houd ik me bezig met het ontwikkelen van nieuwe modules, waarbij ik bijvoorbeeld thema modules opzet om moeilijke onderwerpen bespreekbaar te maken. Ik ben dus met veel verschillende dingen bezig en dat past ook goed bij de filosofie van Triora: een mens bestaat uit heel veel facetten en die verdienen allemaal aandacht.  Zo probeer ik de spirit van meaningful life ook zelf toe te passen.


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem