Team header 2000x510 DSCF3685.JPG
Rhonda Petersen, stagiaire psychologie | Triora

Rhonda Petersen

Wie?

In 2015 ben ik begonnen met mijn bachelor psychologie aan de universiteit Leiden. Toen ik in 2017 voor het eerst in aanraking kwam met Parnassia Groep zei de toenmalig stagecoördinator al “Triora is wat voor jou”. Dat is toen even anders gelopen, maar via een omweg ben ik nu toch bij Triora beland als stagiaire. En die stagecoördinator had helemaal gelijk, Triora is ook wat voor mij.

Arnoud Naaborg

Triora en ik 

Dus nu ben ik bij Triora aan de slag als stagiaire. Dat houdt in dat ik meekijk, meeloop en meeluister bij de verschillende behandelingen en modules. Gelijk op de eerste dag viel het me op hoe open en verwelkomend zowel de collega’s als de patiënten zijn. Er wordt heel open gepraat over heel veel uiteenlopende onderwerpen, want bij de behandeling komt veel meer aan bod dan alleen maar puur de verslaving. Dat spreekt mij enorm aan, want mensen zijn natuurlijk ook veel meer dan hun verslaving. Ik ben heel benieuwd naar wat ik de komende maanden nog ga leren!


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem