Team
Ilona Devies, secretaresse Triora

Remon Hijdra

Wie?

Ik ben Remon Hijdra. In 2017 ben ik afgestudeerd als psycholoog, maar omdat ik mij nog lang niet klaar voelde voor het grote psychologenwerk, heb ik besloten om eerst begeleiding te gaan geven aan jongvolwassenen met autisme. Uiteindelijk besloot ik om de overstap te maken en als psycholoog te gaan werken, eerst bij Antes en toen als behandelaar bij Triora.

Remon Hijdra

Triora en ik

Het traject bij Triora duurt maar 7 weken en het is fascinerend om te zien hoe onze patiënten veranderen binnen die tijd. Dat ik onderdeel mag zijn en die verandering mag faciliteren vind ik alleen maar mooier en het motiveert mij iedere dag om mijn uiterste best te doen mijn patiënten te ondersteunen. Ik denk met ze mee over hoe hun behandeling nóg beter kan en ga graag de diepte in om te ontdekken wat de verslaving in stand houdt. De positieve energie die een patiënt aan het einde van zijn traject ervaart geeft mij ook een ontzettend goed gevoel.


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem