Team header 2000x510 DSCF3685.JPG
Philip Kroonenberg, psychotherapeut Triora

Philip Kroonenberg

Wie?

Ik ben Philip Kroonenberg (geboren 3-1-1952). Ik ben in 1986 als ervaringsdeskundige begonnen met werken in de verslavingszorg en toen ook psychologie gaan studeren. In 1997 kreeg ik mijn registratie als psychotherapeut. In 2003 ben ik uit de verslavingszorg gegaan en bij de Waag (een forensische polikliniek) gaan werken. Sinds mijn pensioen ben ik voor 2 dagen per week bij Triora aan de slag gegaan. Ook werk ik nog 3 dagen per week bij de Waag.

Triora en ik

Ik vind Triora een fantastische plek. Ik zie dat de patiënten hier met respect worden bejegend en dat er in het overleg dat we hebben altijd een genuanceerd beeld wordt gevormd van de problematiek en dat het nooit oppervlakkig wordt. Ik ben blij dat ik aan zo iets moois een bijdrage kan leveren.


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem