Team header 2000x510 DSCF3685.JPG
Peter Mosch, begeleider Triora

Peter Mosch

Wie?

Ik ben opgeleid tot maatschappelijk werker aan de Hogeschool Amsterdam. Na mijn opleiding heb ik een intensief persoonlijk leertraject afgelegd in een therapeutische woon- en werk gemeenschap in Frankrijk.

Vanuit deze basis ben ik, in uiteenlopende banen, andere mensen gaan coachen en begeleiden. Spiritualiteit is voor mij een belangrijke inspiratiebron. Naast mijn werk bij Triora heb ik mijn eigen coachingspraktijk- waar ik veel met het talentenspel werk.

Triora en ik

Het spreekt mij aan dat de Triora behandeling aandacht heeft voor alle aspecten van het leven. Daarbij vind ik het heel waardevol dat er expliciet aandacht is voor zingeving en spiritualiteit - het kan je helpen in je herstel en  ontwikkeling.


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem