Header reunie2.JPG
Nathalie Elise, arts Triora

Nathalie Elise

Wie?

Na het behalen van de studie geneeskunde in 2007 ben ik op diverse plekken werkzaam geweest als arts en heb ik kennis gemaakt met alle leeftijden en meerdere specialismen. Ik ben grotendeels werkzaam geweest al behandelaar in de ambulante setting (ouderen- en verslavingszorg) maar heb ook jaren klinische ervaring opgedaan (kinder- en algemene chirurgie, psychiatrie, verslavingszorg en het verpleeghuis). Na een uitstap naar het UWV (verzekeringsgeneeskunde) en CBR (medisch adviseur) ben ik sinds eind mei 2019 weer met veel plezier werkzaam in de verslavingszorg. 

De laatste jaren ben ik me meer gaan verdiepen in Oosterse geneeswijzen (ayurveda, yoga en reiki) wat een zeer mooie aanvulling vormt op de eerder opgedane kennis. Wat in de 1ste plaats mijn eigen spirituele groei ten goede kwam zie ik steeds meer waarde in het delen van deze kennis in de werkzaamheden als behandelaar. 

Triora en ik

Ik ben parttime werkzaam in de kliniek als arts waarbij ik deel uitmaak van het behandelteam. De holistische benadering spreekt mij zeer aan alsmede de oprechte interne motivatie van zowel de patiënten als de medewerkers om aan uitdagingen in het leven te werken. Zelf verantwoordelijkheid nemen voor eigen leven staat hier centraal en vormt een sleutel naar herstel. Spiritualiteit is voor mij de laatste jaren een steeds grotere rol gaan spelen en ook hier is binnen de organisatie veel aandacht voor. Het voelt alsof alles hier samenkomt en op zijn plek valt. 


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem