Header reunie Triora 2000x510 DSCF0242.JPG
Natascha Huige, manager bedrijfsvoering Triora

Natascha Huige

Wie?

Mijn naam is Natascha Huige. Gedreven, loyaal en ondernemend zijn woorden die mij op het lijf geschreven zijn. Daarnaast ben ik resultaatgericht, betrouwbaar, daadkrachtig, nuchter, pragmatisch, en evenwichtig en beschik ik over een gezonde dosis relativeringsvermogen gecombineerd met humor.

Sinds 2003 ben ik, nadat ik ben afgestudeerd in Commerciële Economie, in diverse leidinggevende functies werkzaam geweest, in verschillende zorgorganisaties. Daarbij ben ik me steeds meer gaan specialiseren in het ontwikkelen en implementeren van nieuwe zorginitiatieven. Zo heb ik voorafgaand aan mijn werk bij Triora voor PsyQ een nieuwe organisatie opgezet die zich richt op psychologische hulpverlening aan expats en internationals in Nederland.

Mijn werk heb ik altijd als zeer plezierig en uitdagend ervaren. Het werken met èn voor mensen, in combinatie met zakelijke doelstellingen, spreekt mij erg aan en ervaar ik als een interessante uitdaging!

Naast mijn werk zijn mijn andere passies: hardlopen, yoga, sportduiken, taichi, lezen, tuinieren en reizen

Triora en ik

Mijn jarenlange expertise en ervaring als manager in de gezondheidszorg zet ik graag in om een bijdrage te leveren aan de ontwikkelingen van Triora. 

Het Triora Model spreekt mij specifiek aan omdat er naast aandacht voor lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel, ook veel aandacht is voor zingeving en spiritualiteit.

Ik wens iedereen een gelukkig en zinvol leven toe, zonder gebruik van verslavende middelen.

Kijk op ZorgkaartNederland voor de ervaringen en onafhankelijke beoordelingen van Triora.


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem