Mustafa Çatak, psychiater en manager zorg Triora

Mustafa Çatak

Wie?

Sinds 2006 ben ik werkzaam als psychiater. Mijn interesse in de verslavingszorg begon al gedurende mijn opleiding als psychiater. Om die reden heb ik mijn keuzestage, in het laatste jaar in de opleiding tot psychiater, op de dubbel diagnostiek afdeling gedaan. Verslaving is breder dan de psychiatrie zelf. Daarbij spelen ook veel lichamelijke problemen een rol naast de psychische problemen. Na mijn opleiding startte ik mijn loopbaan in de verslavingszorg bij Tactus en heb daarna op veel verschillende plekken in het land gewerkt. Vanaf 2010 ben ik werkzaam voor Parnassia Groep. Eerst bij i-psy, waar ik vanaf 2012 ook in de directie zat en nu sinds 1 maart 2019 als psychiater en manager zorg bij Triora. 

Triora en ik

Bij Triora ben ik beschikbaar voor consulten en psychiatrische onderzoeken bij patiënten en als manager zorg wil ik kijken waar ik, samen met het team, Triora verder kan brengen. Het team van Triora is heel gedreven en enthousiast en als ik daarin kan bijdragen dat dat alleen maar de goede kant op gaat, dan word ik blij. Triora kijkt op een holistische en brede manier naar mensen en legt  de focus op meer dan verslaving. Er wordt gekeken wat er nog meer speelt dan alleen de verslaving, wat is de aanleiding en wat is de bijdrage van het systeem bij het herstel. En met name het stuk spiritualiteit sprak mij ook erg aan, omdat dat ook weer mooi past bij verschillende culturen en dat kan veel mensen helpen.


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

Triora model
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem