NIAZ Qmentum uitreiking 2000x510 IMG 3246.JPG
Mitchell Cools, Afdelingsassistent Triora

Mitchell Cools

Wie?

Ik ben Mitchell, afdelingsassistent bij Triora. Ik kom uit de bouw en hoveniers sector en ben eigenlijk wel een manusje van alles. Mijn hoogst genoten opleiding is Medewerker Buitenruimte MBO2. Door veel verschillende werkzaamheden te hebben uitgevoerd in het verleden ben ik flexibel inzetbaar.

Triora en ik

Als afdelingsassistent zorg ik ervoor dat de patiënten die bij ons zijn opgenomen zo min mogelijk zorgen hebben naast hun behandeling. Zo zorg ik ervoor dat er elke dag ontbijt en lunch aanwezig is, maar ook dat ze schoon linnengoed hebben. Ik ben ook de gastheer in de kliniek. Ik vind het belangrijk dat mensen hier vriendelijk en liefdevol worden ontvangen. In 2017 ben ik zelf opgenomen geweest voor mijn eigen verslaving. Door mijn eigen herstel begrijp ik waar mensen tegenaan kunnen lopen.


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem