Team
Michiel Eberson, verslavingsarts Triora

Michiel Eberson

Wie?

Mijn opleiding: studie geneeskunde op de Universiteit Leiden. Basisarts totdat er een opleiding tot verslavingsgeneeskundige mogelijk was in Nederland in 2007 bij de Radboud Universiteit Nijmegen (Master in Addiction Medicine): diploma in 2009. Achtergrond: geboren en getogen in Noord-Holland. Werkervaring: bij GGZ-Rivierduinen (patiënten met schizofrenie) en daarna bij de Parnassia Groep: Brijder Verslavingszorg (kliniek Zoetermeer, poliklinieken Leiden en Den-Haag, kinderdetoxkliniek Den-Haag en Centrum Cognitieve stoornissen Den-Haag).

Michiel Eberson

Triora en ik

Ik ben verslavingsarts en ben dus deel van het behandelteam. Werken met patiënten vind ik steeds opnieuw een uitdaging: samen met patiënt en team uitpuzzelen hoe we op maat een passend traject kunnen neerzetten, zowel in de behandeling als in de nazorgperiode. Het is mooi om te zien hoe een patiënt zich met onze sturing uit de moeilijkheden kan verheffen: het voelt als beloning voor onze inspanningen. Humor is belangrijk, zijnde een elegante manier van relativering in dit soort intensieve trajecten. 

 


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem