Team header 2000x510 DSCF3685.JPG
Michel Odufré, adviseur van de directie Triora

Michel Odufré

Wie?

Als adviseur van directie en bestuur is het mijn taak om onze visie, missie, methodiek en kernwaarden te bewaken, uit te dragen en uit te breiden. Onze missie is om zoveel mogelijk nog lijdende verslaafden middels het Triora Model een weg te helpen vinden in hun herstelproces. Daarom ontwikkelen we steeds, stap voor stap, nieuwe mogelijkheden in onze zorg. Daarmee bezig zijn maakt dat mijn werk één grote uitdaging is; en ik geniet van elke stap, dag na dag.

Michel Odufré

Michel Odufré: medebedenker van het Triora Model

'Ik ben heel trots dat de methode die we nu ontwikkeld hebben de hoogste score van abstinentie haalt in de hele wereld. Want 60 procent van onze patiënten kunnen verder leven zonder middelen en zijn blij en tevreden'. Bekijk het verhaal van Michel.


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem