+31 (0)88 358 37 41
Michel Odufré, directeur zorg Triora

Michel Odufré

Wie?

Na een turbulent leventje ben ik sinds 1988 werkzaam in de zorg, eerst als groep/gezinsbegeleider, later als behandelaar/counselor en leidinggevende in de verslavingszorg. In 2001 ben ik begonnen met de oprichting van Triora en stap voor stap doorgegroeid tot directeur Zorg en Innovatie in binnen- en buitenland. Gedurende de jaren behaalde ik mijn HBO maatschappelijk werk, VO management en Master Management en Innovation degree. Ik ben dankbaar en trots dat mijn ervaring en kennis heeft mogen bijdragen bij het ontwikkelen van het huidige klinische en ambulante zorgaanbod.

Michel Odufré

Triora en ik

Als directeur Zorg en Innovatie heb ik de inhoudelijke eindverantwoordelijkheid voor de door ons geboden zorg. Ik geniet van en vertrouw op de professionele en ervaringsgerelateerde deskundigheid van het Triora team. De bezieling en het plezier gaat samen met zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Mijn taak is om onze visie, missie, methodiek en kernwaarden te bewaken en uit te breiden. Onze missie is om zoveel mogelijk nog lijdende verslaafden middels het Triora Model een weg te helpen vinden in hun herstelproces. Daarom ontwikkelen we steeds, stap voor stap, nieuwe mogelijkheden in onze zorg. Daarmee bezig zijn maakt dat mijn werk één grote uitdaging is; en ik geniet van elke stap, dag na dag.

Michel Odufré: medebedenker van het Triora Model

'Ik ben heel trots dat de methode die we nu ontwikkeld hebben de hoogste score van abstinentie haalt in de hele wereld. Want 60 procent van onze patiënten kunnen verder leven zonder middelen en zijn blij en tevreden'. Bekijk het verhaal van Michel.


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

Triora model
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Dichtbij huis in een rustige bosrijke omgeving