Team header 2000x510 DSCF3685.JPG
Menno Fennema, Mindfulness Meditatie Trainer

Menno Fennema

Wie?

Mijn naam is Menno Fennema en binnen Triora ben ik in de ochtend werkzaam als Mindfulness Meditatie Trainer.

In Naaldwijk heb ik een bewustwording centrum: Ravitatie genaamd. Hier houd ik mij bezig met Transformatief Coaching, Energetische Therapy, Hypnose, Regressie en Reïncarnatie Therapy, Meditatie Trainingen en sjamanistisch werk. Daarnaast word ik vaak, internationaal, gevraagd om te spreker over bewustzijn. Ik ben werkzaam binnen het bedrijfsleven met al het hierboven genoemde.

Triora en ik

Als lichtwerker is het mijn passie en missie om in de wereld meer bewustzijn te brengen en ben erg dankbaar om dit binnen Triora te kunnen doen.

Door gebruik te maken van verschillende ademhalingstechnieken en yoga oefeningen, duidelijk taalgebruik en meditatie is het mijn doel om de deelnemers te inspireren op de volgende vier bestaanslagen: Fysiek, Emotie, Mentaliteit en Spiritualiteit.

Daarnaast is het mijn doel om te motiveren om meditatie te beoefenen waardoor er meer (zelf)bewustzijn kan ontstaan en men op deze manier anders leert omgaan met zijn of haar gedachten en emoties.

Op deze manier leert men zichzelf kennen wat kan resulteren in meer zelfacceptatie, wat weer leidt tot meer zelfliefde en meer zelfvertrouwen en hierdoor worden de deelnemers uiteindelijk een gelukkiger mens. En wie wil er nou niet gelukkig zijn?


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem