Header reunie.JPG
Martin van Dijke, begeleider Triora

Martin van Dijke

Wie?

Geboren en getogen te IJmuiden heb ik jarenlang gewerkt in theaterhoreca en voor diverse evenementen- en festivalorganisaties. Om mijn ervaringsdeskundigheid professioneel in te kunnen zetten heb ik de opleiding MMZ-BGE gevolgd. Tijdens deze opleiding heb ik 3 jaar gewerkt bij de Regenboog Groep te Amsterdam. Deze organisatie, van oorsprong dak- en thuislozenopvang, stimuleert de ontwikkeling van kwetsbare mensen om hen actief deel te laten nemen aan de maatschappij. 

Martin van Dijke

Triora en ik

Ik ben sinds 2013 werkzaam bij Triora. In het begin vooral als verantwoordelijke voor diverse facilitaire zaken zowel voor de patiëntengroepen als voor het team. Tegenwoordig ben ik onderdeel van het klinisch team: begeleid onder meer de nieuwe patiënten tijdens de opnamedag, geef behandelmodules en lezingen. Het mooie van mijn werk bij Triora is dat ik, op de plek waar ikzelf mijn herstel mocht vinden,
mijn ervaringsdeskundigheid kan inzetten om de huidige patiënten op weg te helpen naar herstel.
 


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem