Martin van Dijke, begeleider Triora

Martin van Dijke

Wie?

Geboren en getogen te IJmuiden heb ik jarenlang gewerkt in theaterhoreca en voor diverse evenementen- en festivalorganisaties. Om mijn ervaringsdeskundigheid professioneel in te kunnen zetten heb ik de opleiding MMZ-BGE gevolgd. Tijdens deze opleiding heb ik 3 jaar gewerkt bij de Regenboog Groep te Amsterdam. Deze  organisatie, van oorsprong dak- en thuislozenopvang, stimuleert de ontwikkeling van kwetsbare mensen om hen actief deel te laten nemen aan de maatschappij.  

Martin van Dijke

Triora en ik

Ik ben onderdeel van het klinisch team van Triora en begeleid onder meer de nieuwe patiënten tijdens de opnamedag. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor diverse facilitaire zaken, voor zowel de patiëntengroepen als het team van Triora. Het mooie van mijn functie is dat ik, naast het zorgen voor een prettige en goed functionerende woon- en werkomgeving volop de gelegenheid heb mijn ervaringsdeskundigheid in te zetten om de patiënten op weg te helpen naar herstel.


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

Triora model
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem