+31 (0)88 358 37 41
Mark Hermans, GZ-psycholoog

Mark Hermans

Wie?

Ik ben geboren en opgegroeid in Den Haag en woon hier nog altijd met veel plezier. In 2010 heb ik mijn psychologieopleiding aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam afgerond en van 2012 tot 2014 heb ik de post-doctorale opleiding tot GZ-psycholoog binnen Parnassia Groep gevolgd. De afgelopen jaren heb ik als GZ-psycholoog binnen een GGZ-wijkteam gewerkt om mensen met chronisch psychiatrische aandoeningen te behandelen.

Triora en ik

Sinds februari 2018 ben ik als GZ-psycholoog onderdeel van het behandelteam van Triora en houd ik mij voornamelijk bezig met diagnostische onderzoeken en psychologische behandelingen. Dit kan variëren van geprotocolleerde CGT tot EMDR of een persoonsgerichte (inzichtgevende) behandeling. De hulpvraag van betrokkene staat daarbij centraal.

Ik ervaar Triora als een inspirerend klimaat waarbij wordt gewerkt aan het vergroten van het zelfinzicht en de vaardigheden om met een verslavingsgevoeligheid om te gaan. Het geeft voldoening om met een doelgroep te werken die veranderingsgericht bezig durft te zijn en om samen met diegene te onderzoeken welke persoonlijke valkuilen en patronen wenselijk zijn om te veranderen.


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

Triora model
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Dichtbij huis in een rustige bosrijke omgeving