Team header 2000x510 DSCF3685.JPG
Marjolijn Burema, Zorgcoördinator en behandelaar

Marjolijn Burema

Wie?

Mijn naam is Marjolijn Burema. Geboren in Den Helder, na aantallen jaren in het buitenland te hebben gewoond, nu woonachtig en werkzaam in Den Haag. Nadat ik mijn HAVO diploma heb behaald, ben ik in 2008 begonnen met de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) op de Hogeschool Leiden. Mijn leven liep spaak door mijn alcohol en middelen verslaving, dus heb ik mijn tweede jaar onderbroken. Ik heb me toen laten opnemen binnen Triora (voormalig Mirage) en vervolgens schematherapie gevolgd, in Alkmaar. In 2010 heb ik de draad weer opgepakt en heb ik in 2014 mijn SPH diploma behaald. Ik wilde iets met mijn ervaring doen en ben toen de Basis cursus Ervaringsdeskundigheid van Parnassia (BEP) gaan volgen. Hierna heb ik kort op het Centrum Dubbele Problematiek (CDP) gewerkt, om vervolgens de functie ervaringswerker te bekleden binnen het Klinisch Centrum Acute Psychiatrie (KCAP).
In oktober 2017 ben ik komen werken als klinisch begeleider, binnen Triora. Eind 2019 ben ik gewisseld van functie en ben ik nu werkzaam als zorg coördinator en behandelaar.

Triora en ik

Deze gedeelde functie brengt een veelzijdigheid binnen mijn werkzaamheden. Aan de ene kant zorg dragen voor de coördinatie van de zorg binnen de kliniek. Aan de andere kant individuele behandel gesprekken en het geven van modules waarin ik mijn ervaringsdeskundigheid kan inzetten. Ik vind het heel bijzonder om mijn steentje te kunnen bijdragen aan het herstel proces van een ander en put hier dan ook veel kracht en voldoening uit.


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem