Team header 2000x510 DSCF3685.JPG
Marjolijn Burema, begeleider

Marjolijn Burema

Wie?

Mijn naam is Marjolijn Burema. Geboren in Den Helder, een aantal jaren in het buitenland gewoond en nu woonachtig en werkzaam in Den Haag. Nadat ik mijn HAVO diploma heb behaald, ben ik in 2008 begonnen met de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) op de Hogeschool Leiden. Ik heb mijn tweede jaar moeten onderbreken, omdat ik niet meer kon functioneren door mijn middelen verslaving. Ik heb me toen laten opnemen binnen Triora en vervolgens schematherapie gevolgd, in Alkmaar. In 2010 heb ik de draad weer opgepakt en ik heb in 2014 mijn SPH diploma behaald. Ik wilde iets met mijn ervaring doen en ben toen de Basis cursus Ervaringsdeskundigheid van Parnassia (BEP) gaan volgen. Hierna heb ik kort op het Centrum Dubbele Problematiek (CDP) gewerkt, om vervolgens de functie ervaringswerker te bekleden binnen het Klinisch Centrum Acute Psychiatrie (KCAP). In oktober 2017 ben ik bij Triora komen werken.

Triora en ik

Binnen Triora ben ik werkzaam als klinisch begeleider. Ik faciliteer onder andere de verschillende behandelmodules en ondersteun patiënten in hun eigen herstelproces. Dit laatste doe ik door regelmatig met hen in gesprek te gaan en gebruik te maken van mijn ervaringsdeskundigheid rondom verslaving en de zelfhulp.


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem