Team
Marjolein Lambregtse, behandelaarTriora

Marjolein Lambregtse

Wie?

Al vroeg wist ik al dat ik psychologie wilde studeren, ik heb het altijd interessant en leuk gevonden om met mensen te werken en hen helpen is altijd al mijn ambitie geweest. Mijn interesse voor verslaving werd gewekt tijdens mijn studie en zo ben ik uiteindelijk voor mijn afstudeerstage bij Triora terecht gekomen. Na mijn stage en afstuderen kon ik in 2017 aan de slag bij Triora als behandelaar.

Marjolein Lambregtse

Triora en ik

Bij Triora houdt ik mij binnen de kliniek bezig met de individuele begeleiding van patiënten, het begeleiden van de groepsmodules, intakes, ADHD diagnostiek en individuele cognitieve gedragstherapie. De sfeer bij Triora is ontzettend hartelijk en warm, dit lijkt mij heel fijn voor de patiënten, maar dat was het ook voor mij toen ik hier binnenkwam als stagiaire. Ik vind het heel mooi dat Triora een behandeling aanbied die deze doelgroep op zo veel verschillende gebieden tegelijk op weg helpt. In mijn eerste weken zag ik al dat deze behandeling veel positieve verandering veroorzaakt bij mensen, ook al zijn ze pas net binnen. Ik vind dit nog steeds heel bijzonder om te zien.

 


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem