Marjolein Lambregtse, behandelaarTriora

Marjolein Lambregtse

Wie?

Mijn naam is Marjolein Lambregtse en ik kom uit Rotterdam. Aan het begin van de middelbare school wist ik al dat ik psychologie wilde gaan studeren. Ik heb het altijd interessant en leuk gevonden om met mensen te werken en hen helpen is altijd al mijn ambitie geweest. Ik ben op dit moment aan het afstuderen van de masteropleiding Klinische Psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In 2014 heb ik een onderzoeksstage gelopen op de onderzoeksafdeling van Brijder (PARC) waarbij ik ook jongeren met een verslaving heb mogen interviewen. Ik vond het mooi om te zien wat voor veranderingen zij doormaakten, iets wat haaks staat op het algemene beeld dat veel mensen van verslaving hebben. Dit was een erg positieve ervaring, waardoor mijn interesse in de verslavingszorg nog verder gewekt werd. Nadat ik een half jaar met veel plezier stage heb mogen lopen bij Triora, kreeg ik de kans om hier naast mijn afstuderen een dag per week werkzaam te blijven. Daar was ik ontzettend blij mee! 

Marjolein Lambregtse

Triora en ik

Tijdens mijn stageperiode heb ik mij verdiept in de verschillende modules, individuele gesprekken en het doen van onderzoek naar ADHD. Hier houdt ik mij nu ook veel mee bezig. De sfeer bij Triora is ontzettend hartelijk en warm, dit lijkt mij heel fijn voor de patiënten, maar dat was het ook voor mij toen ik hier binnenkwam als stagiaire. Ik vind het heel mooi dat Triora een behandeling aanbied die deze doelgroep op zo veel verschillende gebieden tegelijk op weg helpt. In mijn eerste weken zag ik al dat deze behandeling veel positieve verandering veroorzaakt bij mensen, ook al zijn ze pas net binnen. Ik vind dit nog steeds heel bijzonder om te zien. Deze manier van behandelen komt in Nederland nog niet veel voor en daarom prijs ik mij ook gelukkig dat ik onderdeel uit mag maken van het team van Triora!

 


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

Triora model
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem