+31 (0)88 358 37 41
Mariska Tonus, stagiair ervaringsdeskundige

Mariska Tonus

Wie?

Zelf ben ik drie en een half jaar geleden opgenomen geweest bij Triora. Hierdoor ontstond een nieuwe droom van mij, namelijk het helpen van andere mensen door middel van het inzetten van mijn eigen kennis. Nadat ik goed in mijn herstel stond besloot ik dan ook de opleiding MZ-BGE te doen en ik zit nu in mijn laatste jaar. In mijn eerste jaar heb ik stage gelopen bij de Brijder detox waar ik veel ervaringen op heb gedaan.

Triora en ik

Op dit moment ben ik aan het werk als stagair ervaringsdeskundige bij Triora. Wat ik hier zo mooi vind is dat er echt ontzettend veel betrokkenheid is richting de patiënten. Ook wordt er echt goed gekeken met het hele team wat de beste zorg is voor de patiënt. Voor mij is Triora een ideale leeromgeving, omdat ik de kennis vanuit mijn opleiding om ervaring op de juiste manier in te zetten in de kliniek in praktijk kan brengen. Daarnaast kan ik meekijken in een kliniek die al een koploper is met het werken met een team van ervaringsdeskundigen én professionals, wat ervoor zorgt dat ik zelf beter tot een volwaardig ervaringsdeskundige behandelaar kan uitgroeien.


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

Triora model
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Dichtbij huis in een rustige bosrijke omgeving