Team
Ilona Devies, secretaresse Triora

Marianne Luinstra

Wie?

Hi ik ben Marianne. Ik ben sinds 1 maart in dienst als klinisch begeleider bij Triora. Ik kom van een bijzondere achtergrond, ik ben geboren in een gezin met 2 dove ouders, ik ben erg visueel opgevoed. Ik vind het erg boeiend om met mensen te werken, ik heb zo’n beetje met alle doelgroepen gewerkt, maar de verslavingszorg is een nieuwe uitdaging voor mij!

Marianne Luinstra

Triora en ik

Ik ga creamodules geven in de groepen. Ik ben zelf autodidactisch kunstenaar, heb creatieve therapie en handvaardigheidsopleiding gedaan en kunst is mijn lust en mijn leven. Ik kan zelf veel kwijt in tekenen, schilderen en fotografie, zeker als het om emoties gaat. Het kan een mooie manier zijn om non-verbaal je gevoel te kunnen uiten en een plek te kunnen geven. Ik hoop dat dat ook zo mag werken voor de patienten!


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem