Team header 2000x510 DSCF3685.JPG
Marco van de Sande, bewustwordingscoach Triora

Marco van de Sande

Wie?

Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in de jeugdzorg heb ik gekozen voor een opleiding trajectbegeleider bijzondere doelgroepen in Rotterdam. In het laatste jaar van mijn opleiding kreeg ik de kans om stage te lopen bij Triora en ben hier ook afgestudeerd. Uiteindelijk werk ik hier nu als begeleider.

Triora en ik

Mijn taak bij Triora is het persoonlijk begeleiden en ondersteunen van de patiënten. Dit doe ik onder andere door wekelijkse gesprekken. Ik ervaar het als zeer prettig om samen met de patiënt te werken en deel te mogen uitmaken van hun herstel. Ik voel mij dan ook het best op mijn plek in de modules terugvalpreventie, de zingevingsgroep en natuurlijk de dagopening. Dit zijn voor mij bij uitstek mogelijkheden om mijn ervaringsdeskundigheid, kracht en hoop met de patiënten te delen. Zelf ben ik in de zomer van 2008 opgenomen geweest bij Triora; de geboden behandeling in combinatie met de zelfhulp hebben mij een nieuw leven gegeven. Het werken bij Triora is iedere dag weer een feest!


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem