+31 (0)88 358 37 41
Marcel Hinze, creatief begeleider Triora

Marcel Hinze

Wie?

Na mijn HBO opleiding Grafische/Typografische vormgeving aan de Koninklijke Academie Beeldende Kunsten in Den Haag heb ik aan verschillende type opdrachten, voor verschillende opdrachtgevers gewerkt. Tevens heb ik gewerkt als docent redactionele vormgeving aan de Hogeschool van Utrecht, Faculteit Communicatie en Journalistiek. Ik heb als schilder verschillende exposities gehad onder meer in: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Parijs.

Marcel Hinze

Triora en ik

Bij Triora ben ik creatief begeleider en lid van de cliëntenraad. 'Ik doe het met veel plezier. Hier kunnen mensen hun emoties kwijt op papier. Het maakt niet uit wat er op staat'. Bekijk ook het verhaal Marcel: creatief met patiënten.


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

Triora model
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Dichtbij huis in een rustige bosrijke omgeving