Team
Manon Schouten, begeleider Triora

Manon Schouten

Wie?

Hallo! Ik ben Manon Schouten en sinds januari 2016 als klinisch begeleider werkzaam bij Triora. Sinds 1994 werk ik bij Parnassia op verschillende afdelingen. De doelgroepen waar ik mee heb gewerkt zijn divers, bijvoorbeeld mensen met schizofrenie, depressie en persoonlijkheidsstoornissen. Veel van deze mensen kampten ook met verslavingsproblematiek.

Manon Schouten

Triora en ik

Na verschillende positieve verhalen te hebben gehoord over Triora, wilde ik heel graag hier komen werken. De behandeling heeft een hoog slagingspercentage en wordt door patiënten goed gewaardeerd. Verslaving wordt gezien als ziekte op lichamelijk, geestelijk en spiritueel gebied. Daarom is er bij Triora ook aandacht voor zingeving en spiritualiteit. Dit spreekt mij erg aan. Verder vind ik het geweldig dat er bij Triora veel ervaringsdeskundigen werken. Hoe hoopvol om te zien dat het leven weer zin kan krijgen als je abstinent blijft. Ik besef dat herstellen van een verslaving iets is dat mensen zelf moeten doen. Maar de boodschap bij Triora is: 'Je hoeft het niet alleen te doen'. Ik hoop dat ik patiënten kan bijstaan op hun weg naar herstel. Een leven vrij van de verschrikkingen van deze ziekte gun ik iedereen!


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem