Header reunie.JPG
Maike Bosman, vaste nachtdienst Triora

Maike Bosman

Wie?

Mijn naam is Maike en ik werk vanaf 1993 in de zorg. Ik heb 15 jaar in de zorg voor verstandelijk gehandicapten gewerkt, waar ik mijn opleiding tot Verpleegkundige behaalde in 1998. Hierna heb ik in verschillende functies op verschillende differentiaties gewerkt. 12 jaar geleden maakte ik de switch naar de GGZ. Dat was even schakelen aangezien de werkcultuur aanzienlijk verschilde met het werkveld waar ik vandaan kwam. Ik merkte daar dat mijn opleidingsachtergrond voor veel patiënten en collegae in beider voordeel werkten, zo leren we allemaal van elkaar! 

In mijn vrije tijd reis ik veel. Ik beleef graag andere culturen wat mij leert beschouwend te leven. Ik sportduik graag, sport regelmatig en ben sinds enkele jaren in onder andere The A. Hicks Teachings bedreven.

Triora en ik

Toen ik de visie en missie van Triora las was ik blij verrast te zien dat er een kliniek is die aandacht besteed aan bewustwording, zingeving en spiritualiteit. Ik ben er trots op dit gedachtengoed een bijdrage te kunnen leveren. De mensen die voor deze kliniek kiezen zijn een inspiratie voor mij en ik hoop dat dit traject mensen de kennis geeft om inzicht te krijgen in het mooie avontuur wat 'Leven' heet.


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem