Team
Lisanne Bruijn, behandelaarTriora

Lisanne Bruijn

Wie?

Ik ben Lisanne Bruijn en ik heb de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlener in 2010 afgerond. Daarna ben ik gelijk in de verslavingszorg gaan werken. In mijn jeugd ging ik veel met gebruikers om, toen merkte ik al aan mijzelf dat ik ze van de verslavende middelen af wilde helpen. Toen is denk ik het zaadje geplant voor mijn passie in de verslavingszorg.

Na 10 jaar bij dezelfde instelling gewerkt te hebben op een dagbehandeling, heb ik besloten om in een kliniek te gaan werken. Wel dezelfde doelgroep, maar dan op een andere plek met nieuwe gezichten: tot nu toe een super ervaring!

 

Triora en ik

Ik werk fulltime bij Triora als behandelaar. Ik geef modules in groepsverband en begeleid patiënten individueel naast de groepsbehandeling die zij volgen. Mijn doel is om samen met de patiënten zo effectief mogelijk aan hun herstel te werken, inzichten te geven en goede gesprekken te voeren. Dit gaat gepaard met een goed luisterend oor en een gezonde dosis humor. Het is prachtig om de patiënten zo te zien groeien in hun proces.

 


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem