Lando Delchot, behandelaar Triora

Lando Delchot

Wie?

Sinds 1978 ben ik werkzaam in de verslavingszorg. In 1995 heb ik een uitstap gemaakt naar Justitie, waar ik elf jaar heb gewerkt als sectorhoofd van jeugdbehandelafdeling. Sinds 2004 weer terug bij Parnassia. De afgelopen jaren heb ik verschillende opleidingen genoten ter vergroting van mijn deskundigheid: HBO opleiding maatschappelijk werk, later VO management en VO Supervisie (begeleidingskunde) en vervolgens de Master Organisatie Coaching.

Naast het werk voor Triora ben ik ook werkzaam als coach zelforganiserende teams bij de Parnassia Academie. De afgelopen 35 jaar heb ik voornamelijk als leidinggevende gewerkt, de laatste jaren daarvan gecombineerd met coaching binnen de teams. Mijn activiteiten bij Triora bestaan vooral uit het coachen van nazorg patiënten (individuele behandeling en begeleiding). 

Lando Delchot

Triora en ik

In de praktijk heb ik mogen ervaren hoeveel steun mensen ervaren door de zelfhulp te intrigeren in hun dagelijks leven. Het geeft voldoening om mensen te mogen bijstaan in hun persoonlijk proces naar herstel. 


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

Triora model
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Dichtbij huis in een rustige bosrijke omgeving